Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στις εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης του δρόμου Καρδίτσας – Μητρόπολης ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας 

dromos Karditsa Mitropoli slide

 Τις εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης του δρόμου Καρδίτσας – Μητρόπολης επέβλεψε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. Ο κ. Αγοραστός συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκο ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών του έργου που πρόκειται να  ενισχύσει την ασφαλή μετακίνηση των ανθρώπων της περιοχής και των επισκεπτών. «Προχωράμε στη συντήρηση και αποκατάσταση ενός σημαντικού οδικού τμήματος για την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας .Ένα σύγχρονο οδικό δίκτυο αποτελεί σημαντικό κρίκο στην αλυσίδα της οικονομικής ανάπτυξης της περιφέρειας μας. Στεκόμαστε στο πλευρό των κατοίκων της υπαίθρου βελτιώνοντας την καθημερινότητά τους, καθώς και εκείνοι έχουν δικαίωμα στη ζωή. Τα έργα δημιουργούν πραγματικές θέσεις εργασίας και μοχλεύουν χρήματα στην πραγματική τοπική οικονομία» τόνισε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Αντικείμενο του έργου είναι οι εργασίες αποκατάστασης των βλαβών του εθνικού, επαρχιακού και λοιπού οδικού δικτύου περιοχών Δήμων Καρδίτσας και Λίμνης Πλαστήρα αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, Περιφέρειας Θεσσαλίας, οι οποίες προ-κλήθηκαν από τις συνθήκες παγετού και χιονοπτώσεων κατά την χειμερινή περίοδο.

Ανάλογα με τα σημεία παρέμβασης και τις ζημιές που έχουν προκληθεί προβλέπονται κατά περίπτωση οι παρακάτω εργασίες: Καθαρισμός τάφρων αποχέτευσης ομβρίων, αποκατάσταση ζημιών με σκυροδέτηση των βλαβέντων τμημάτων στις επενδεδυμένες με σκυρόδεμα τάφρους αποχέτευσης όμβριων, καθαρισμός βραχωδών πρανών από χαλαρωμένα, αποκολλημένα και ασταθή τεμάχια, άρση καταπτώσεων γαιωδών πρανών, καθαρισμός φρεατίων αποχέτευσης όμβριων, κατασκευή φράχτη ανάσχεσης βραχοπτώσεων, κατασκευή ασφαλτικής στρώσης κυκλοφορίας, διαγράμμιση οδοστρώματος, αντικατάσταση κατεστραμμένων στηθαίων ασφαλείας, αντικατάσταση κατεστραμμένων πινακίδων.

dromos Karditsa Mitropoli 1

dromos Karditsa Mitropoli 2




Total
0
Shares
Previous Article
akak olimpiakos slide

Ατομικά ρεκόρ και όρια Πανελληνίου Πρωταθλήματος Τεχνικής Κολύμβησης για την ΑΚΑΚ και τον ΑΣΚ Ολυμπιακό

Next Article
astynomika syllhpseis 3

Καρδίτσα: Συνελήφθη 24χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Related Posts