Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στις 7, 8 & 9 Σεπτέμβρη η 4η Γιορτή Μανιταριού στην Καλαμπάκα

 

Διοργανωτής το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών

Η 4η Γιορτή Μανιταριού θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 7, 8 & 9 Σεπτεμβρίου στην Καλαμπάκα. Η γιορτή αυτή, που διοργανώνεται από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών, έχει γίνει θεσμός πλέον για την περιοχή, ενώ οι προσδοκίες όλων έχουν αυξηθεί μετά τη μεγάλη επιτυχία των τριών προηγούμενων διοργανώσεων.

Έτσι και φέτος πολλές θα είναι οι δράσεις που περιμένουν τους συμμετέχοντες. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται εξορμήσεις στο βουνό για κυνήγι τρούφας και συλλογή – ταυτοποίηση μανιταριών, σεμινάρια, δράσεις για παιδιά και καλλιτεχνικά δρώμενα, ενώ πολλοί σεφ θα ετοιμάσουν για τους επισκέπτες της Γιορτής μανιταρολιχουδιές και τρουφομακαρονάδες.

Στόχος του Μουσείου είναι μέσω της Γιορτής, αφενός οι επισκέπτες να εξοικειωθούν με τον κόσμο των μανιταριών, αφετέρου να αναδειχθεί η υψηλή διατροφική και γευστική τους αξία. Γι’ αυτό κάθε δράση της Γιορτής προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ!

Η 4η Γιορτή Μανιταριού έχει την υποστήριξη των επαγγελματιών της περιοχής, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Μετεώρων, των Μανιταρόφιλων Ελλάδας και των μανιταροφιλικών οργανώσεων Θεσσαλίας, Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας.

Είναι σίγουρα μια Γιορτή που θα σας μείνει αξέχαστη.

poster giorti manitariou




Total
0
Shares
Previous Article

Νέο Πρόγραμμα Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Καρδίτσας

Next Article

Μηνιαία δραστηριότητα Αστυνομικών Υπηρεσιών της ΓΕ.Π.Α.Δ. Θεσσαλίας

Related Posts

Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”