Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στις 3 Μαρτίου ξεκινά το Κυνήγι Τρούφας στα Μετέωρα

kinigi troufas kalampaka

Στις 3 Μαρτίου ξεκινά το Κυνήγι Τρούφας στα Μετέωρα

Η νέα περίοδος του Κυνηγιού Τρούφας στα Μετέωρα ξεκινά στις 3 Μαρτίου και ολοκληρώνεται στις 31 Οκτωβρίου του 2024.

Πρόκειται για μία πολυβραβευμένη δράση που διοργανώνει το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών στα δάση της περιοχής, όπου η επαφή με τη φύση, συνδυάζεται με την εύρεση του πανάκριβου αυτού υπόγειου μανιταριού, αλλά και με μοναδικές γευστικές απολαύσεις.

Το βρίσκουν εξειδικευμένα σκυλιά, ενώ στη συνέχεια η τρούφα μετατρέπεται σε μία υπέροχη τρουφομακαρονάδα, την οποία οι επισκέπτες απολαμβάνουν μέσα στην καρδιά του υπεραιωνόβιου δάσους βελανιδιών.

Πιο συγκεκριμένα το Κυνήγι Τρούφας περιλαμβάνει:

  1. Κυνήγι Τρούφαςμε εκπαιδευμένα σκυλιά
  2. Γευσιγνωσία μανιταριών
  3. Μαγείρεμα και γεύμα τρουφομακαρονάδας
  4. Επίσκεψη και ξενάγηση στο Μουσείο

Το γεύμα συνοδεύεται από ένα εξαιρετικό κρασί, αναψυκτικά, νερά κ.α.

Στο Κυνήγι Τρούφας μπορούν να συμμετέχουν group, μεμονωμένα άτομα, ενώ γίνονται ειδικές τιμές στα σχολεία. Γίνονται, επίσης, και priveκυνήγια.

Οι ημερομηνίες του Μαρτίου, που μπορούν να λάβουν μέρος οι επισκέπτες της περιοχής είναι στις 3, 17, 18, 24, 25 και 31 του μήνα.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2432024959 και στο emailinfo@meteoramuseum.gr. Επίσης, μπορείτε να επισκεφθείτε τα site www.meteoramuseum.gr και www.trufflehunting.net

Δείτε το video της δράσης:
Total
0
Shares
Previous Article
Στην περιφέρεια Θεσσαλίας η Υπουργός Πολιτισμού! Πραγματοποίησε σύσκεψη εργασίας με τον Περιφερειάρχη

Στην περιφέρεια Θεσσαλίας η Υπουργός Πολιτισμού! Πραγματοποίησε σύσκεψη εργασίας με τον Περιφερειάρχη

Next Article
Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου - Κατεπείγουσα δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου λίμνης Πλαστήρα Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου λίμνης Πλαστήρα Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου λίμνης Πλαστήρα την Πέμπτη 13 Ιουλίου Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: Ευχαριστήριο στον Κυνηγετικό Σύλλογο Καρδίτσας και την IPA Καρδίτσας - Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα - Δήμος Λίμνης Πλαστήρα

Συνεδριάζει το ΔΣ του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα

Related Posts