Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στις 28 & 29 Οκτωβρίου το πρώτο Athens Games Festival 2017

Το πρώτο Athens Games Festival ’17 (AGF ’17) πραγματοποιείται στις 28 και 29 Οκτωβρίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο της Helexpo, στο Μαρούσι.

Στόχος του AGF είναι η προώθηση του ελληνικού video game, η διασύνδεση του με την παγκόσμια αγορά, η ενδυνάμωση της τοπικής κοινότητας game developers, η προσέλκυση επενδύσεων, αλλά και η προβολή της Αθήνας ως κόμβου καινοτόμου επιχειρηματικότητας.

Για το AGF ’17 θα μιλήσει ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος, ενώ θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις μέσω skype από το εξωτερικό και ανθρώπους εξειδικευμένους στο χώρο του gaming. Θα συντονίσει η Ελίνα Ροϊνιώτη, υπεύθυνη διοργάνωσης του AGF’17.

Το Athens Games Festival ‘17 διοργανώνεται από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας (media.gov.gr) του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, σε συνεργασία με το διεθνές επιχειρηματικό συνέδριο White Nights Conference (http://wnconf.com).

Περισσότεροι από 60 δημιουργοί ψηφιακών παιχνιδιών και εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της τεχνολογίας και του video game, θα δώσουν το «παρών» σε μια έκθεση 3.500 τετραγωνικών μέτρων, όπου θα συναντηθεί η τεχνογνωσία με το ταλέντο, το εμπορικό ψηφιακό παιχνίδι με το εκπαιδευτικό, ο επαγγελματίας game developer με την ακαδημαϊκή κοινότητα και το κοινό.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Απαιτείται προεγγραφή.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://athensgamesfestival.gr




Total
0
Shares
Previous Article

Αποκατάσταση ζημιών στο οδικό δίκτυο της λίμνης Πλαστήρα

Next Article

Εκδήλωση - επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των πεσόντων στην Οξυά

Related Posts