Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στις 12 Οκτωβρίου η 5η Γιορτή Δημοτικού Τραγουδιού

 

Τιμητικό αφιέρωμα στον Τάσο Κοτσιώλη

Την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 21:00 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η 5η Γιορτή Δημοτικού Τραγουδιού που οργανώνει η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας-Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας και τον Δήμο Καρδίτσας.

Η Γιορτή, που αναμένεται να έχει πανηγυρικό χαρακτήρα, θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας και σε περίπτωση κακοκαιρίας θα μεταφερθεί στο αίθριο της Δημοτικής Αγοράς.

Πρόκειται για έναν νέο θεσμό για τα τοπικά δρώμενα, που ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια και κάθε φορά καταγράφει ολοένα και μεγαλύτερη επιτυχία.

Η Γιορτή Δημοτικού Τραγουδιού γίνεται με αφορμή την έναρξη της νέας χορευτικής χρονιάς για τους Πολιτιστικούς Συλλόγους δίνοντας τη δυνατότητα στα μέλη τους να ανταμώσουν όλοι μαζί, να ανταλλάξουν απόψεις και να διασκεδάσουν.

Όλο αυτό το εγχείρημα, εξάλλου, αποτελούσε και δική τους ανάγκη και έτσι με τη δική τους πολύτιμη στήριξη και συμμετοχή έγινε πράξη.

Παράλληλα, είναι μια καλή ευκαιρία και για τον κάθε Καρδιτσιώτη να έρθει και να διασκεδάσει αφού η είσοδος είναι ελεύθερη για όλο τον κόσμο.

Φέτος, μάλιστα, η διοργάνωση θα περιλαμβάνει και ένα τιμητικό αφιέρωμα στον σπουδαίο μουσικό Τάσο Κοτσιώλη, ως μια ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου του.

Αμέσως μετά το αφιέρωμα, ο ίδιος, με την ορχήστρα του, θα παρασύρει το κοινό σε ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι, σε ένα ταξίδι στην παράδοση.

Η Διοίκηση της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων καλεί όλους τους Συλλόγους – μέλη της, όλα τα χορευτικά του Νομού, όλους τους χοροδιδασκάλους τους όπως και όλους τους Καρδιτσιώτες, να συμμετάσχουν στην εκδήλωση και να περάσουν μία ευχάριστη βραδιά.

giorti 2017 a




Total
0
Shares
Previous Article

Η ΑΝΚΑ και το Κοινωνικό Παντοπωλείο Καρδίτσας Υλοποιούν το Έργο ESTIA

Next Article

Ο Δήμος Καρδίτσας συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο