Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στηρίζει τον Οδηγισμό η Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας

Στηρίζει τον Οδηγισμό η Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας

 

Εκπροσώπους του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ. Καρδίτσας υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κωνσταντίνος Νούσιος.

Ειδικότερα, τον κ. Νούσιο επισκέφτηκαν η Πρόεδρος του Τοπικού Τμήματος κα Μαριάνθη Βασδέκη, η Αντιπρόεδρος κα Ανθούλα Παπαβασιλείου, η Έφορος κα Νανά Καλφοπούλου και η Αρχηγός της ομάδας Μεγάλων Οδηγών κα Ευφροσύνη Τζίρου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας εξήρε τη σημασία του Οδηγισμού, τονίζοντας ότι πρόκειται για μία παγκόσμια, αυτόνομη, ανεξάρτητη οργάνωση με παιδαγωγικό χαρακτήρα που απευθύνεται σε παιδιά και νέους.

Στάθηκε ιδιαίτερα στη συνεισφορά και την εθελοντική δράση του Τοπικού Τμήματος ΣΕΟ που διαχρονικά παρέχει ευκαιρίες στα μέλη του να προκαλέσουν τους εαυτούς τους σε νέες περιπέτειες και να αποκτήσουν εμπειρίες, εμπιστοσύνη στον εαυτό τους, στις ικανότητές τους, αναπτύσσοντας, παράλληλα, κριτική σκέψη.

Όπως τόνισε, άλλωστε, μέσα από τον Οδηγισμό οι νέοι κάνουν φιλίες, διασκεδάζουν ενώ ταυτόχρονα μαθαίνουν να γίνονται πιο ανεκτικοί, δίκαιοι, να αγαπούν και να προστατεύουν το περιβάλλον και να γνωρίζουν τις διαφορετικές κουλτούρες στον κόσμο.

Κλείνοντας τη συνάντηση, ο κ. Νούσιος επισήμανε ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Καρδίτσας είναι αρωγός κάθε προσπάθειας και πρωτοβουλίας του ΣΕΟ Τ.Τ. Καρδίτσας, συμβάλλοντας με κάθε δυνατό τρόπο στη διάδοση των αξιών που πρεσβεύει.




Total
0
Shares
Previous Article
Οι Εξουσιαστές του Γιώργου Παπακώστα παρουσιάζονται στην Καρδίτσα

Οι Εξουσιαστές του Γιώργου Παπακώστα παρουσιάζονται στην Καρδίτσα

Next Article
nousios konstantinos

Κ. Νούσιος στη Γ.Σ της ΕΝ.ΠΕ «Στο δρόμο που χάραξε ο Κώστας Αγοραστός»

Related Posts