Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στην ΤΚ Θραψιμίου ο Δήμαρχος Σοφάδων Θάνος Σκάρλος

Στην ΤΚ Θραψιμίου ο Δήμαρχος Σοφάδων Θάνος Σκάρλος

Στην Τ.Κ Θραψιμίου ο Δήμαρχος Σοφάδων Θάνος Σκάρλος

Συνεχής είναι ο διάλογος της Δημοτικής Αρχής Σοφάδων με φορείς και πολίτες στις Τοπικές Κοινότητες της περιοχής. Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμαρχος κ. Θάνος Σκάρλος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Αθ. Σαμαρά, επισκέφθηκε την ΤΚ Θραψιμίου.

Κατά την επίσκεψη ο Δήμαρχος ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο της κοινότητας κ. Απόστολο Ντουλαβέρη για θέματα που αφορούν την περιοχή αλλά και για τις παρεμβάσεις  σε θέματα καθημερινότητας.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα προβλήματα που προκάλεσε ο «Ιανός» και στις προσπάθειες που καταβάλλονται να επιλυθούν τα ζητήματα.

Ο Δήμαρχος Σοφάδων απευθυνόμενος στον πρόεδρο τον συνεχάρη για τις πρωτοβουλίες του και τη διαρκή δράση του,  εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την εικόνα της Τοπικής Κοινότητας και για τη συνεργασία που υπάρχει.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης ο κ. Σκάρλος επεσήμανε:

«Συνεχίζουμε τις τακτικές επισκέψεις μας στα χωριά μας για να καταγραφούν προβλήματα και να δώσουμε άμεσες λύσεις. Η συνεργασία μας με τον Πρόεδρο είναι άψογη και  εποικοδομητική μας και κοινός μας στόχος είναι να επιλυθούν  ζητήματα που αφορούν  την τοπική κοινωνία. Παράλληλα, είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με κατοίκους και να ακούσω  τις παρατηρήσεις τους, οι οποίες συχνά βοηθούν το έργο μας».




Total
0
Shares
Previous Article
asa ermis1

Γ Έθνική ...3ος όμιλος....Μάχη μέχρις εσχάτων

Next Article
Lockdown: Ποιες δραστηριότητες ανoίγουν από την επόμενη εβδομάδα

Lockdown: Ποιες δραστηριότητες ανoίγουν από την επόμενη εβδομάδα