Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στην τελική ευθεία η τοποθέτηση ΑΤΜ στο Αγναντερό

Στην τελική ευθεία η τοποθέτηση ΑΤΜ στο Αγναντερό

Στην τελική ευθεία η τοποθέτηση ΑΤΜ στο Αγναντερό

Συνάντηση εργασίας με κλιμάκιο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας, αποτελούμενο από τον Γενικό Διευθυντή Παναγιώτη Τουρναβίτη, τον Δ/ντη Δικτύου Βασίλειο Γκρίτζιο, τον Δ/ντή Πληροφορικής Άλκη Μαργαρίτη και τον ταμεία της Τράπεζας και Δημοτικό Σύμβουλο Γιώργο Παπακώστα, πραγματοποίησαν το πρωί της Τρίτης 09/03, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγναντερού Νικήτας Παπακώστας, η Δημοτική Σύμβουλος Λίνα Αγγελάκη και ο Ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου, Απόστολος Γκουρμπαλιώτης.

Στη συνάντηση που έλαβε χώρα στο Δημαρχείο Αγναντερού, εξετάστηκαν όλες οι εναλλακτικές και οριοθετήθηκε το τελικό σημείο που θα εγκατασταθεί σύντομα το νέο ΑΤΜ της Συνεταιριστικής Τράπεζας.

Σε δήλωσή του, ο Γενικός Διευθυντής της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας, κ.Τουρναβίτης, τόνισε: «Σε μια περίοδο όπου το Τραπεζικό σύστημα συρρικνώνεται και περιοχές ολόκληρες μένουν χωρίς άμεση πρόσβαση σε τραπεζικές εργασίες, η Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας βρίσκεται διαρκώς δίπλα στην τοπική κοινωνία και θέτει ως προτεραιότητα της, την εξυπηρέτηση των πολιτών και την παροχή σύγχρονων υπηρεσιών».

Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγναντερού κ.Παπακώστας, με τη σειρά του τόνισε: «Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για την κοινότητα μας, η πρωτοβουλία της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας να τοποθετήσει μηχάνημα ΑΤΜ στο δημαρχείο, το οποίο θα εξυπηρετήσει τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής μας. Με αυτή την ενέργεια, η Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας, αποδεικνύει έμπρακτα το κοινωνικό της πρόσωπο και δείχνει πως νοιάζεται για τη στήριξη και την ανάπτυξη της περιοχής μας».




Total
0
Shares
Previous Article
Θοδωρής Ζευγαράς: Το δισκογραφικό ντεμπούτο του Καρδιτσιώτη ερμηνευτή δια χειρός Τόνυ Μαυρίδη (βίντεο)

Θοδωρής Ζευγαράς: Το δισκογραφικό ντεμπούτο του Καρδιτσιώτη ερμηνευτή δια χειρός Τόνυ Μαυρίδη (βίντεο)

Next Article
troxaio asthenoforo

Τρεις νεκροί σε τροχαία ατυχήματα στους δρόμους της Θεσσαλίας το Φεβρουάριο - Σημειώθηκαν 4.898 παραβάσεις