Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στην Περιφερειακή Παράταξη του Κώστα Αγοραστού προσχώρησε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αθανάσιος Ακρίβος

Αθανάσιος Ακρίβος - Κώστας Αγοραστός

Στην Περιφερειακή Παράταξη του Κώστα Αγοραστού προσχώρησε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αθανάσιος Ακρίβος

Την προσχώρησή του στην Περιφερειακή Παράταξη «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» ανακοίνωσε ο Περιφερειακός Σύμβουλος και επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Θεσσαλία Πράσινη Περιφέρεια» Αθανάσιος Ακρίβος μετά τη συνάντηση που είχε με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό. Σε δήλωσή του ο κ. Ακρίβος τόνισε τα εξής:

«Στα 2,5 χρόνια που υπηρετώ την Περιφέρεια Θεσσαλίας από τη θέση του Περιφερειακού Συμβούλου έχω στηρίξει με την ψήφο μου πολλές δράσεις και έργα που υλοποιεί η Περιφερειακή Αρχή. Παράλληλα κάποιες προτάσεις που καταθέσαμε ως περιφερειακή παράταξη εισακούστηκαν και υλοποιήθηκαν από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό. Έχω διαπιστώσει όλο αυτό το διάστημα ότι με την Περιφερειακή Αρχή υπάρχει ταύτιση απόψεων σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον, την κυκλική οικονομία, την κλιματική αλλαγή και την αειφόρο ανάπτυξη. Ήρθε η ώρα να ενώσουμε δυνάμεις προκειμένου να συνεχιστεί το έργο και να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη φωνή της Θεσσαλίας στη διεκδίκηση πόρων για έργα με πράσινο περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Με τις παραπάνω σκέψεις αποφάσισα να προσχωρήσω – συμπορευτώ με την περιφερειακή παράταξη του κ. Αγοραστού».




Total
0
Shares
Previous Article
Άρση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Άρση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στον ΠΑΘΕ

Next Article
ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Η περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας να κατασκευάσει γρήγορα νέα ασφαλή γέφυρα Αργύρη - Βατσουνιάς Καρδίτσας - ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: Σταματήστε τις διαρκείς παρατάσεις των έργων και δώστε λύσεις στα προβλήματα των ορεινών χωριών της Καρδίτσας - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Όχι στην εγκατάσταση 19 ανεμογεννητριών επιχειρηματικού ομίλου σε δασώδη περιοχή NATURA του Μαυροβουνίου - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Να ανανεωθούν οι συμβάσεις όλων των εργαζομένων στη δομή προσφύγων και μεταναστών του Κουτσόχερου - ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: Να παρθούν τώρα μέτρα προστασίας του λαού και της περιουσίας του από τον κίνδυνο νέων πλημμυρών - Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας: Ο υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στην Π.Ε Λάρισας - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Όχι στις νέες αυξήσεις στα διόδια - Να καταργηθούν σε όλους τους δρόμους - Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας: Οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Θεσσαλίας στην Π.Ε Καρδίτσας - Η Λαική Συσπείρωση για το «γάμο» ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Κουρέτα - Η «Λαική Συσπείρωση» Θεσσαλίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο για την φονική πυρκαγιά στη Μαγνησία - Παρεμβάσεις και Ανακοινώσεις της Λαικής Συσπείρωσης Θεσσαλίας για την Π.Ε Καρδίτσας Η Λαική Συσπείρωση δεν νομιμοποιεί την απαράδεκτη διαδικασία της κατεπείγουσας και διά περιφοράς συνεδρίαση του ΠΣ Θεσσαλίας - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Να διοριστεί άμεσα μόνιμος γιατρός στο Περιφερειακό Ιατρείο Βραγκιανών - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Πρόταση ψηφίσματος στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας για τους καλλιτέχνες - Λαική Συσπείρωση: Όχι στον εθνικισμό και στον αλυτρωτισμό - Πρόταση ψηφίσματος για την προστασία των δικαιωμάτων των ΑΜεΑ - Η Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας χαιρετίζει την απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων στην Τράπεζα Πειραιώς - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Κάτω τα χέρια από την κυριακάτικη αργία - Επερώτηση για τον δρόμο Ελασσόνας - Κοζάνης και την παράκαμψη Ελασσόνας - Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας

Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας: Πρόταση ψηφίσματος στο Π.Σ Θεσσαλίας για το Τσίπουρο