Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στην κυκλοφορία οι κάρτες διαρκείας του Α.Σ.Καρδίτσας

Τέθηκαν σε κυκλοφορία οι κάρτες διαρκείας του Α.Σ.ΚαρδίτσαςΣτήριξη… διαρκείας

Μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας του, βρίσκεται το μπάσκετ της Καρδίτσας. Ο Α.Σ.Καρδίτσας ετοιμάζεται για την πρώτη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής. Ανάμεσα σε ομάδες με τεράστια ιστορία και τίτλους, απέναντι σε αθλητές με μεγάλη φήμη και προσωπικότητα, ο Α.Σ.Κ. ήρθε για να μείνει στο προσκήνιο του ελληνικού μπάσκετ.

Θα τα καταφέρουμε, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!! Όπως κάναμε σε κάθε επιτυχία της ομάδας μας: ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!!

Μπροστά σε μια συναρπαστική αλλά και ιδιαίτερα απαιτητική χρονιά, ο Α.Σ.Κ. και ο αθλητισμός της περιοχής μας χρειάζονται όσο ποτέ, τη στήριξη του καλύτερου συμπαίκτη της ομάδας, του φίλαθλου κόσμου της Καρδίτσας.

Οι κάρτες διαρκείας που κυκλοφόρησαν, είναι η έμπρακτη απόδειξη της στήριξης προς την ομάδα της πόλης μας, είναι ενίσχυση και ταυτόχρονα συμμετοχή, στη μεγάλη πρόκληση που έχουμε μπροστά μας. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα γράψουμε ιστορία…

Τρεις κατηγορίες διαρκείας

Οι κάρτες διαρκείας, είναι οικονομική ενίσχυση στην ιστορική προσπάθεια της ομάδας μας και παράλληλα, εξασφαλίζουν προνόμια στους κατόχους. Λόγω της περιορισμένης χωρητικότητας του κλειστού μας γυμναστηρίου, από φέτος δημιουργούνται τρεις κατηγορίες καρτών, ώστε να καλύψουν όλες τις επιθυμίες των φιλάθλων.

  • Κάρτα GOLD

Είσοδος σε όλους τους εντός έδρας αγώνες στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής και του Κυπέλλου Ελλάδας, σε εξασφαλισμένη και αριθμημένη θέση στον κεντρικό τομέα της κερκίδας του κλειστού μας γυμναστηρίου.

  • Κάρτα SILVER

Είσοδος σε όλους τους εντός έδρας αγώνες στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής και του Κυπέλλου Ελλάδας, χωρίς αριθμημένη θέση.

  • Κάρτα JUNIOR

Σε κάθε κάτοχο κάρτας GOLD ή SILVER, δίνεται η δυνατότητα να προμηθευτεί σε προνομιακή τιμή, μια έως τρεις κάρτες JUNIOR για τα παιδιά του ηλικίας έως 17 ετών, τα οποία αποκτούν τα ίδια προνόμια με τον ενήλικο κάτοχο, δηλαδή είτε αριθμημένη και εξασφαλισμένη θέση δίπλα στο γονιό τους (για τις κάρτες GOLD), είτε ελεύθερη είσοδο (για τις κάρτες SILVER).

Προνόμια

  • Τα παιδιά που συμμετέχουν στις ακαδημίες μπάσκετ του Α.Σ.Καρδίτσας, εισέρχονται ελεύθερα στο κλειστό γυμναστήριο σε όλους τους αγώνες. Για τις αριθμημένες θέσεις όμως, απαιτείται να έχουν κάρτα JUNIOR.
  • Κάθε κάτοχος κάρτας GOLD, SILVER ή JUNIOR, συμμετέχει σε κληρώσεις που θα γίνονται κατά τη διάρκεια των αγώνων, διεκδικώντας πλούσια δώρα.
  • Η κάρτα διαρκείας, εξασφαλίζει προνόμια και ειδικές προσφορές από συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, για τις οποίες οι κάτοχοι θα ενημερώνονται και θα μπορούν να τις απολαμβάνουν.

Διάθεση των καρτών

Οι κάρτες διαρκείας, διατίθενται αποκλειστικά από τα μέλη της διοίκησης του Α.Σ.Καρδίτσας, με τα οποία μπορείτε να επικοινωνήσετε. Για όσους επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να στέλνουν μήνυμα στη σελίδα του Α.Σ.Κ. στο facebook (@askarditsasbasket) ή να καλούν το μέλος του Δ.Σ. κ.Γιώργο Σπανό, στο 693 2337351.




Total
0
Shares
Previous Article

Ο Νομός Καρδίτσας ο «φτωχός συγγενής» της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Next Article

Συγχαρητήρια του ΣΠΑΚ στους αθλητές-τριες για τις επιτυχίες στις πανελλήνιες

Related Posts