Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στην Κόρινθο δοκιμάζεται το Σάββατο ο Α.Σ.Καρδίτσας σε νοκ-άουτ αγώνα

Στη μάχη του Κυπέλλου Ελλάδας

Πρεμιέρα στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον Α.Σ.Καρδίτσας, που το Σάββατο ρίχνεται στη μάχη του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι «κυανόλευκοι» θα ταξιδέψουν στην Κόρινθο, για να αντιμετωπίσουν το Σάββατο στις 5 μ.μ. τον τοπικό Κ.Α.Ο.Κ. σε νοκ-άουτ αναμέτρηση, για τη 2η αγωνιστική της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι γηπεδούχοι αγωνίζονται στη Β’ Εθνική και προκρίθηκαν μετά από νίκη με 73-65 απέναντι στο Ηράκλειο, ενώ θα δώσουν δεύτερο συνεχή αγώνα στην έδρα τους  που θα τους φέρει αντιμέτωπους το Σάββατο με τον Α.Σ.Καρδίτσας.

Για τον Α.Σ.Κ., το ματς του Σαββάτου είναι το πρώτο επίσημο τεστ της σεζόν, αλλά και το παρθενικό παιχνίδι στην ιστορία της ομάδας, στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της προετοιμασίας, αντιμετωπίζει εκτός έδρας έναν ποιοτικό αντίπαλο με έμπειρους παίκτες και οι Λευτέρης Καλογήρου και Κώστας Κομποδιέτας καλούνται να διαχειριστούν τα αρκετά προβλήματα τραυματισμών και απουσιών των δυο τελευταίων εβδομάδων. Όμως, ο Α.Σ.Κ. θα ταξιδέψει την Κόρινθο με στόχο τη νίκη που θα του δώσει το δικαίωμα να συνεχίσει στο θεσμό του Κυπέλλου. Μάλιστα, αν ο Α.Σ.Καρδίτσας καταφέρει να προκριθεί, θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου στο κλειστό της πόλης μας, τον ιστορικό και πολύ ισχυρό Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Εντυπωσιακή ανταπόκριση στις κάρτες διαρκείας

Την αγάπη και τη στήριξη τους προς την ομάδα, δείχνουν με τον πλέον έμπρακτο τρόπο οι φίλαθλοι της Καρδίτσας, αγοράζοντας μια κάρτα διαρκείας. Η διάθεση των καρτών Gold, Silver και Junior γίνεται από τα μέλη της διοίκησης και βρίσκει μεγάλη ανταπόκριση στο φίλαθλο κόσμο της περιοχής μας, που δείχνει την πίστη του στον Α.Σ.Κ. αλλά και τη δίψα για θέαμα υψηλού επιπέδου. Το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής υπόσχεται πολύ δυνατές συγκινήσεις, η ομάδα ετοιμάζεται για την πρώτη συμμετοχή στην ιστορία του μπάσκετ του νομού σ’ ένα πρωτάθλημα τόσο ανταγωνιστικό και η παρουσία του καλύτερου «συμπαίκτη» της ομάδας, του φίλαθλου κοινού της Καρδίτσας, θα μετατρέψει το κλειστό της πόλης μας, σε μια από τις πιο «καυτές» έδρες του πρωταθλήματος.

Ξεκίνησαν οι ακαδημίες του Α.Σ.Κ.

Με τις πρώτες συναντήσεις ξεκίνησαν οι ακαδημίες του Α.Σ.Καρδίτσας, που με ένα ολοκληρωμένο και σύγχρονο προπονητικό πρόγραμμα, δίνουν τη δυνατότητα σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6-16 ετών, να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ. Οι εγγραφές συνεχίζονται και όσοι γονείς και παιδιά θέλουν περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να απευθύνονται στο μέλος του Δ.Σ. κ.Γρηγόρη Κωτούλα (τηλ. 694 8247897).




Total
0
Shares
Previous Article

Από τα Πετρίλια στην Αφορεσμένη

Next Article

Οι τρίτεκνοι Νομού Καρδίτσας γιορτάζουν την Αγία Σοφία