Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στην Καρδίτσα και την Κυριακή τα «Drive through Rapid testings» για τον κορωνοιό

Στο Καλλίθηρο την Δευτέρα
Drive through Rapid testings

Την Κυριακή 24 Ιανουαρίου και από 10 π.μ. έως 2 μ.μ. στο χώρο της ετήσιας εμποροπανήγυρης στον  περιφερειακό, θα πραγματοποιηθούν οι δωρεάν μαζικοί   δειγματοληπτικοί   έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid 19 (Rapid Tests). Τα Drive through testings που γίνονται από τον ΕΟΔΥ σε συνεργασία με την περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Καρδίτσας δίνουν τη δυνατότητα στους πολίτες να ελέγχονται για  Covid-19 άμεσα και με ασφάλεια, χωρίς να εξέλθουν από το όχημά τους. Οι πολίτες που προσέρχονται με το ιδιωτικό τους όχημα, οφείλουν να τηρούν τις οδηγίες που προβλέπονται σχετικά με τη μετακίνησή τους και να έχουν μαζί τους κάποιο έγγραφο που να αποδεικνύει τον ΑΜΚΑ τους.

Στο Καλλίθηρο την Δευτέρα «Drive through Rapid testings» για τον κορωνοιό 

Την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου  και από 10 π.μ. έως 2 μ.μ. στο χώρο της κεντρικής πλατείας του Καλλιθήρου, θα πραγματοποιηθούν οι δωρεάν μαζικοί   δειγματοληπτικοί   έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid 19 (Rapid Tests) για τους κατοίκους του τέως Δήμου Ιτάμου (Καλλίθηρο, Αμάραντος, Καροπλέσι, Καστανιά, Μούχα, Καταφύγι, Νεράιδα – Σαραντάπορο, Ραχούλα) . Τα Drive through testings που γίνονται από τον ΕΟΔΥ σε συνεργασία με τη περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Καρδίτσας. Οι πολίτες που προσέρχονται με το ιδιωτικό τους όχημα, οφείλουν να τηρούν τις οδηγίες που προβλέπονται σχετικά με τη μετακίνησή τους και να έχουν μαζί τους κάποιο έγγραφο που να αποδεικνύει τον ΑΜΚΑ τους.

Αρνητικά όλα τα τεστ στον οικισμό της Μαυρικα

Δοκιμαστικά τεστ για τον κορωνοιό έγιναν το πρωί της Παρασκευής στον οικισμό της Μαύρικα από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σε συνεργασία με την Περιφέρεια και το Δήμο Καρδίτσας. Ελήφθησαν  συνολικά 31 δείγματα και όλα βρέθηκαν αρνητικά.




Total
0
Shares
Previous Article
elga Skarlos

Παρέμβαση Θάνου Σκάρλου στον ΕΛΓΑ για τις χαμηλές εκτιμήσεις

Next Article

Μήνυση κατά του Δημάρχου Καδίτσας από τον Κώστα Γκαβογιάννη