Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στην Ιταλία από 2 εως 5 Μαρτίου 24 αθλητές της Δήμητρας Απόλλων

 

  • Σε διαρκή δράση τα τμήματα υποδομής
  • Στην Ιταλία (Μπέργκαμο) από 2 εως 5 Μαρτίου

Ένα ακόμη γεμάτο ποδοσφαιρικό Σαββατοκύριακο περίμενε τους μικρούς αθλητές της Δήμητρας-Απόλλων αφού σχεδόν όλα τα γκρουπ έπαιξαν στη Μπαλκούρα με διάφορες τοπικές ακαδημίες, σε πρωταθλήματα της ΕΠΣ Τρικάλων αλλά και σε Τουρνουά στη Λάρισα (γεννηθέντες 2009, 2010, 2011-12).

Συγκεκριμένα το Σάββατο στις εγκαταστάσεις της Δήμητρας αγωνίστηκαν δύο γκρουπ της ακαδημίας Μπάρας, τέσσερα γκρουπ της ακαδημίας Αγίας Μονής με αντίστοιχα τμήματα της Δήμητρας, ενώ το Παιδικό Α’ αγωνίστηκε στο Κηπάκι με τον Πύργο.

Την Κυριακή τα δύο τμήματα Τζούνιορ έπαιξαν στο Βαλτινό και στη Μπαλκούρα με τον Πύργο για το πρωτάθλημα υποδομών ενώ τρία τμήματα (2009-2010-2011) ταξίδεψαν στη Λάρισα και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις της Olympic όπου πήραν μέρος σε τουρνουά που διοργάνωσε η ομώνυμη ακαδημία.

Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του Απόλλωνα Λάρισας, της Olympic, της Δήμητρας-Απόλλων και της ακαδημίας Γιάννουλης σε μια θαυμάσια και ηλιόλουστη μέρα με την παρουσία πολλών γονέων, τα παιδιά έπαιξαν, χάρηκαν το αγαπημένο τους άθλημα ενώ δόθηκαν και αναμνηστικά μετάλλια σε όλους.

Η Δήμητρα-Απόλλων ευχαριστεί όλες τις ακαδημίες με τις οποίες συνεργάστηκε αυτό το Σαββατοκύριακο.

Στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην Ακαδημία της Αταλάντα στο Μπέργκαμο θα ταξιδέψουν από 2 έως 5 Μαρτίου 24 αθλητές της Δήμητρας (γεννηθέντες 2004) όπου θα δώσουν σειρά αγώνων με την Αταλάντα.

Τα παιδιά θα πάρουν “γεύση” από τις εγκαταστάσεις, τον προγραμματισμό και τη φιλοσοφία μιας από τις πιο προηγμένες Ευρωπαϊκές Ακαδημίες, θα παρακολουθήσουν τον αγώνα για το Ιταλικό Πρωτάθλημα “Αταλάντα – Σαμπτόρια” και φυσικά θα έχουν πολλά να πουν μ’ ένα δικό τους αθλητή, τον Θανάση Παπαδάκο (γεννηθείς 2003) ο οποίος εδώ και ενάμιση χρόνο προπονείται και αγωνίζεται σε πολύ υψηλό επίπεδο στην Αταλάντα.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα του ταξιδιού στην Ιταλία και όλοι πιστεύουν ότι θα τους μείνει αξέχαστο, αφού θα είναι και η πρώτη φορά που η Δήμητρα Απόλλων θα ταξιδέψει στο εξωτερικό παίρνοντας μέρος σε αγώνες με τόσο ανταγωνισμό και πάνω απ’ όλα θα εμπλουτίσουν τις αποσκευές τους με όσο το δυνατόν περισσότερες γνώσεις τόσο οι αθλητές όσο και οι προπονητές.

dimitra apollon 1

dimitra apollon 3

dimitra apollon 4

dimitra apollon 6

dimitra apollon 5 1

dimitra apollon 7 2




Total
0
Shares
Previous Article

Η Επικαιρότητα και η Σημασία της Πρωτοβάθμιας φροντίδας Υγείας

Next Article

Ο Α.Σ.Καρδίτσας υποδέχεται το Σάββατο το Χολαργό

Related Posts