Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στην ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγος Γεώργιος Δούβαλης

genikos boreiou elladas gepad thessalias

Στην ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγος Γεώργιος Δούβαλης

Ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Γεώργιος Δούβαλης, στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας  

Συναντήθηκε με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας, τον Βοηθό αυτού, τους Διευθυντές των νομών Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας και τον Αναπληρωτή Διευθυντή Μαγνησίας 

Στο πλαίσιο της επίσκεψης συναντήθηκε και με τις τοπικές συνδικαλιστικές ενώσεις – σωματεία  

Ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Γεώργιος Δούβαλης, επισκέφτηκε χθες (7-7-2022) το πρωί, τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Τον κ. Επιθεωρητή υποδέχθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, Υποστράτηγος Αστέριος Μαντζιώκας.

Ακολούθησε σύσκεψη, στην οποία συμμετείχαν ο Γενικός, ο Βοηθός αυτού, Ταξίαρχος Βασίλειος Καραΐσκος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, Ταξίαρχος Θωμάς Καρανάσιος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, Αστυνομικός Διευθυντής Αγάπιος Χαρακόπουλος, ο Αναπλ. Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Ντιζές και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, Αστυνομικός Διευθυντής Δημήτριος Μήτραινας.

Κατά τη σύσκεψη αναλύθηκαν ζητήματα αναφορικά με την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, καθώς και την καλύτερη δυνατή αστυνόμευση όλων των περιοχών της Θεσσαλίας, ενώ επιπλέον, ο κ. Επιθεωρητής ενημερώθηκε αναλυτικά για τα θέματα που απασχολούν το προσωπικό των τοπικών Υπηρεσιών.

Απώτερος στόχος είναι η συνεχόμενη αναβάθμιση του παραγόμενου αστυνομικού έργου, με γνώμονα τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας.

Ακολούθησε συνάντηση με τις συνδικαλιστικές ενώσεις-σωματεία αστυνομικών Θεσσαλίας, στην οποία παρευρίσκονταν ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Θεσσαλίας, Χρήστος Καλούσιος, ο Αντιπρόεδρος και ο Ειδικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας, Ηλίας Αναγνώστου και Γεώργιος Αναγνώστου, αντίστοιχα, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας, Ανάργυρος Διχτάς, ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων, Ιωάννης Αναγνώστου και Λάμπρος Μητσικός, αντίστοιχα, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, Ιωάννης Μακρής, ο Πρόεδρος της Ένωσης Προσωπικού Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης νόμου Τρικάλων, Απόστολος Τάτσιος, και ο Πρόεδρος του Σωματείου Συνοριακών Αστυνομικών νομού Καρδίτσας, Παναγιώτης Σβερώνης.

Ο κ. Επιθεωρητής άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα αιτήματα των συνδικαλιστικών ενώσεων, τονίζοντας τη στήριξή του σε κάθε αστυνομικό και αναγνωρίζοντας το πολυσήμαντο έργο που παράγεται.

Προς ανάμνηση της επισκέψεώς του, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας του προσέφερε αναμνηστική πλακέτα, ενώ από τις συνδικαλιστικές ενώσεις προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα.




Total
0
Shares
Previous Article
trofima theodorideio karditsa

Καρδίτσα: Διανομή αγαθών στο  Θεοδωρίδειο Κέντρο Ορίζοντες από το Ίδρυμα «Μοιράζομαι»

Next Article
Sotiria Bakalakou karditsa

Fuel pass: Γιατί η πρόταση του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ είναι η καλύτερη.