Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στην αναμέτρηση με το Ψυχικό επικεντρώνει την προσοχή του ο Α.Σ.Κ.

ΑΣ Καρδίτσας

 

Στην αναμέτρηση με το Ψυχικό επικεντρώνει την προσοχή του ο Α.Σ.Κ.

Η προσοχή στο Ψυχικό

Σε ένα ματς που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα, ο Α.Σ.Καρδίτσας KSD ηττήθηκε στο Παγκράτι με 70-66, διακόπτοντας το σερί των τριών συνεχόμενων νικών. Παρά την απουσία του Τριανταφύλλου λόγω τραυματισμού, αλλά και τα μικροπροβλήματα τραυματισμών που παρουσιάστηκαν στη διάρκεια του αγώνα, οι «κυανόλευκοι» παρουσιάστηκαν πολύ ανταγωνιστικοί, κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στην κόψη του ξυραφιού και έφτασαν το ματς στην τελευταία επίθεση με το σκορ στο 68-66, όπου όμως δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους. Το τελικό 70-66 σίγουρα στέρησε από τον Α.Σ.Κ. τη δυνατότητα να ανέλθει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, όμως ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος μόλις ξεκίνησε και τα πάντα θα κριθούν στη δύσκολη συνέχεια.

Έτσι λοιπόν, η ομάδα της Καρδίτσας αφήνει πίσω της το ματς στο Παγκράτι και επικεντρώνει την προσοχή της στο επόμενο παιχνίδι, στο οποίο επιστρέφει στην Καρδίτσα μετά από δυο συνεχόμενα εκτός έδρας ματς. Προσεχής αντίπαλος, η ομάδα του Ψυχικού, μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Α2 Εθνικής, την Α.Ε.Ψυχικού. Η ομάδα της Αθήνας, μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες, οι δυο εκ των οποίων επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ και του Διαγόρα στο Ψυχικό, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην τρίτη θέση της κατάταξης, ισόβαθμη με τον Απόλλωνα Πάτρας. Διαθέτει την τρίτη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος και ένα πολύ έμπειρο και συμπαγές ρόστερ, καθιστώντας την μια από τις πιο ανταγωνιστικές και σκληρές ομάδες της κατηγορίας.

Το έργο του Α.Σ.Καρδίτσας KSD δεν είναι εύκολο το Σάββατο και το ματς αποκτά εξαιρετικά σημαντικό χαρακτήρα, με τις ισορροπίες στην κορυφαία εξάδα της κατάταξης να είναι πολύ λεπτές. Μετά τον πρωτοπόρο Χ.Τρικούπη αλλά και το Διαγόρα Αιγάλεω που έχουν προβάδισμα για τη δυάδα, οι υπόλοιπες θέσεις της πρώτης πεντάδας για την είσοδο στα πλέι οφ ανόδου, φαίνεται πως θα κριθούν στο νήμα. Παιχνίδια όπως αυτό του Σαββάτου θα είναι καθοριστικά για τη συνέχεια και όποιος φύγει από το κλειστό της πόλης μας με το ροζ φύλλο αγώνα, θα έχει αποκτήσει προβάδισμα για την είσοδο στα πλέι οφ.

Η προετοιμασία για το ματς του Σαββάτου ξεκινά τη Δευτέρα με καθημερινές προπονήσεις, στις οποίες ο Κώστας Κομποδιέτας και οι συνεργάτες του, περιμένουν την επιστροφή των τραυματιών, ώστε ο Α.Σ.Κ. να παρουσιαστεί πλήρης και πανέτοιμος στην αναμέτρηση με το Ψυχικό.




Total
0
Shares
Previous Article
Εθιμοτυπική συνάντηση Δημάρχου Μουζακίου με τον πρόεδρο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας

Εθιμοτυπική συνάντηση Δημάρχου Μουζακίου με τον πρόεδρο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας

Next Article
karditsiwtes2020238

Σε ζεστό και οικογενειακό κλίμα η χοροεσπερίδα του Συλλόγου Καρδιτσιωτών Αττικής «Ο Άγιος Θωμάς»

Related Posts

Altani Andriani kideia
Διαβάστε περισσότερα

Ετήσιο μνημόσυνο Ανδριανής Αλτάνη

Ετήσιο μνημόσυνο Ανδριανής Αλτάνη ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΕΤΗΣΙΟ Τελούμε την ΚΥΡΙΑΚΗ  21 Απριλίου 2024 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Της Θεοτόκου…