Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στην αφετηρία το αντρικό τμήμα του ΣΠΑΚ

Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας το ανδρικό τμήμα του ΣΠΑΚ μπήκε στην αφετηρία για να ξεκινήσει την προετοιμασία έχοντας εν όψει της τρέχουσας σεζόν.

Οι αθλητές της ομάδας, η τεχνική ηγεσία και μέλη της διοίκησης βρέθηκαν στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου και έδωσαν το έναυσμα για την εκκίνηση της ομάδας.

Στο πρώτο ραντεβού είχαμε απουσίες αλλά και νέες παρουσίες. Ο Αντ. Θάνος, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, θα ενσωματωθεί σταδιακά ενώ το καινούργιο πρόσωπο ήταν ο πασαδόρος Στ. Χατατζόγλου που αποκτήθηκε από τον Μίλωνα. Αντίθετα επέστρεψε στη Λαμία ο Κοντοκώστας. Οι ιθύνοντες του ΣΠΑΚ είναι κοντά στο να ανακοινώσουν μία ακόμη μεταγραφή αθλητή που αγωνίζονταν μάλιστα στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών.

ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΝΟΔΟΣ

Μετά τον περσινό υποβιβασμό από την Α2, ο ΣΠΑΚ κάνει ένα νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και με στόχο το πέρασμά του απ’ αυτό να είναι περαστικό. Φέτος το σύστημα του πρωταθλήματος είναι διαφορετικό όσον αφορά την άνοδο στην Α2 Βόλει Ανδρών. Ο Πρωταθλητής δεν θα ανέβει απευθείας αλλά θα δώσει αγώνα μπαράζ με άλλους τέσσερις πρωταθλητές Περιφερειών της Β Εθνικής, για να ανέβουν συνολικά από τις 5 ομάδες οι 3.

Συγκεκριμένα ο πρωταθλητής της Β’ Εθνικής της Κεντρικης Ελλάδας, θα αγωνιστεί αντίστοιχα με τους Πρωταθλητές του ομίλου της Θράκης, της Θεσσαλονίκης, της Ανατ. Μακεδονίας και της Ηπείρου. Ο ΣΠΑΚ με βάση τα δεδομένα στο δικό του όμιλο θα ‘χει βασικές ανταγωνίστριες τις δυο ομαδες της Λάρισας (ΑΕΛ και ΕΑΛ), του Βόλου (Αργώ) και της Φθιωτιδας (ΦΣ Λαμίας).

Με τη δέουσα προσοχή και σοβαρότητα ο ΣΠΑΚ έχει τα φόντα όχι μόνο να τερματίσει πρώτος στον όμιλό του αλλά και να πάρει κι ένα από εισιτήρια, στη διαδικασία των μπαράζ, της ανόδου.




Total
0
Shares
Previous Article

Οι τρίτεκνοι του Ν. Καρδίτσας γιόρτασαν την Αγία Σοφία

Next Article

Σχολή Δια Βίου Μάθησης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας