Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στην αφετηρία με την «αύρα» του πρωταθλητή ο ΑΣ Αργιθέας!

.

Έχοντας τον «αέρα» του περυσινού πρωταθλητή της Γ’ Ερασιτεχνικής, με αισιοδοξία αλλά και όρεξη για δουλειά, ο ΑΣ Αργιθέας ρίχνεται τη Δευτέρα 20 Αυγούστου στα «βάσανα» της προετοιμασίας.

Με τον κορμό που κατέστησε την ομάδα πέρυσι πρωταθλήτρια στην επαναλειτουργία της να διατηρείται και με προσθήκες που ο Σάκης Παλάντζας και οι άνθρωποι της διοίκησης πραγματοποίησαν ώστε και στη νέα κατηγορία να δημιουργηθούν πρωταγωνιστικές προϋποθέσεις, ο ΑΣ Αργιθέας θα επιδιώξει να μέσα από το καλοκαιρινό του πρόγραμμα να συνθέσει ένα ομοιογενές και  ανταγωνιστικό σύνολο, έχοντας προβεί και στις απαραίτητες ενέργειες οργάνωσης πλην του έμψυχου υλικού.

Η τοπική ομάδα φέτος θα προπονείται στο ανανεωμένο γήπεδο της Μαγουλίτσας, το οποίο μετά από εργασίες θα είναι σε άριστη κατάσταση να φιλοξενήσει τον Α.Σ.Α., ενώ η έδρα των επίσημων αγώνων θα είναι το Δημοτικό Στάδιο Μουζακίου.

Η αρχή, λοιπόν, δίνεται αύριο Δευτέρα στις 18:00 το απόγευμα στο γήπεδο της Μαγουλίτσας, με τη νεοφώτιστη ομάδα να δηλώνει έτοιμη για την αγωνιστική πρόκληση της Β’ ΕΠΣΚ και να εύχεται καλή αθλητική χρονιά σε όλα τα Σωματεία του νομού με υγεία και έπειτα την επίτευξη των στόχων που θα θέσουν.




Total
0
Shares
Previous Article

Αλλαγές στην ίδρυση κτηνοτροφικών μονάδων

Next Article

Θρησκευτική πανήγυρις σήμερα Τετάρτη 22/8 στη Μαγουλίτσα