Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στη Βέροια δοκιμάζεται την Κυριακή ο Α.Σ.Καρδίτσας KSD

Και τώρα ο Φίλιππος
ΑΣ Καρδίτσας

 

Και τώρα ο Φίλιππος

Το δραματικό φινάλε στο ματς της Τετάρτης, έδωσε στον Α.Σ.Καρδίτσας KSD την τρίτη του νίκη σε τέσσερις αγώνες πρωταθλήματος, διατηρώντας την ομάδα στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας ενώ ταυτόχρονα, δίνει ώθηση και ψυχολογία στην ομάδα για τη δύσκολη συνέχεια. Το ματς απέναντι στη Δάφνη Δαφνίου εξελίχθηκε επεισοδιακά, με τον αγώνα να οδηγείται στην παράταση, με 3/3 βολές του Σεραφείμ Θέου σε νεκρό χρόνο. Στον έξτρα χρόνο της παράτασης, ο Α.Σ.Κ. είχε πολύ βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με την κανονική διάρκεια, πήρε το προβάδισμα και τη νίκη με το τελικό 90-82. Παρά τη μέτρια εμφάνιση, οι «κυανόλευκοι» βρήκαν τον τρόπο να πάρουν τη νίκη στο φινάλε και να επιστρέψουν στις επιτυχίες, κατακτώντας μάλιστα το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα στη νέα έδρα της ομάδας, το καινούριο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας.

Περιθώρια για πολλή σκέψη δεν υπάρχουν, μιας και το πρόγραμμα είναι βαρύ και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις δε σταματούν. Την Κυριακή, ο Α.Σ.Καρδίτσας KSD, αντιμετωπίζει στη Βέροια το Φίλιππο, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ένα καθοριστικό ματς, αφού η ομάδα της Ημαθίας εμφανίζεται –κυρίως στην έδρα της- πολύ ανταγωνιστική και ψάχνει νίκες για να βελτιώσει τη βαθμολογική της θέση.

Ο Φίλιππος Βέροιας, ως επιλαχών από τη Β’ Εθνική, ήταν οι τελευταία ομάδα που συμπλήρωσε τους 16 μονομάχους του πρωταθλήματος, είναι μια παραδοσιακή δύναμη της περιφέρειας, έχει έμπειρους παίκτες, τον Δημήτρη Γκίμα στη θέση του προπονητή εδώ και δεκαετίες, αλλά και τη διάθεση να κυνηγά σε κάθε παιχνίδι τη νίκη. Ο Α.Σ.Κ. από την άλλη μεριά, ξέρει πως τέτοια ματς κρύβουν πολλές δυσκολίες και ποντάρει στα πλεονεκτήματά του, θέλοντας να εμφανιστεί βελτιωμένος σε σχέση με τα δυο προηγούμενα ματς. Η αναβολή δυο αγώνων λόγω της απουσίας του Σεραφείμ Θέου με την Εθνική Ομάδα Ενόπλων, φαίνεται πως επηρέασε την ομάδα και τον αγωνιστικό της ρυθμό, όμως οι «κυανόλευκοι» πρέπει να βρουν γρήγορα τα πατήματά τους κι αυτό θα προσπαθήσουν να κάνουν την Κυριακή στη Βέροια.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Σωτήρης Μπιλλής θα απουσιάσει για ένα ακόμη ματς, αλλά το ευχάριστο είναι πως ο 23χρονος φόργουορντ, μπαίνει σταδιακά στο ρυθμό των προπονήσεων, με την αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του να έχει ήδη ξεκινήσει. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Βαγγέλη Παπαδόπουλου στο ματς και η παρουσία του αρχηγού του Α.Σ.Κ. θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

www.askarditsas.gr



Total
0
Shares
Previous Article
Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου ο αγώνας Βίκος Street Relays στα Τρίκαλα

Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου ο αγώνας Βίκος Street Relays στα Τρίκαλα

Next Article
kairos 1

Καιρός: Πού αναμένονται σήμερα βροχές και καταιγίδες