Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στη βελτίωση των αθλητικών χώρων της Π.Ε. Τρικάλων προχωρά η Περ. Θεσσαλίας

Στη βελτίωση των αθλητικών χώρων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Κώστας Αγοραστός: «Στηρίζουμε με πράξεις τον αθλητισμό και βελτιώνουμε τις εγκαταστάσεις»

Στη βελτίωση των αθλητικών χώρων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Συγκεκριμένα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση κατασκευής του έργου «Συντηρήσεις αθλητικών εγκαταστάσεων, νέα αθλητικά κέντρα – αθλητικοί χώροι σχολείων 2016» προϋπολογισμού 100.000,00 €  (με Φ.Π.Α.) και το οποίο χρηματοδοτείται από εθνικούς πόρους.

Όπως ανέφερε ο κ. Κ. Αγοραστός: «Ο αθλητισμός για εμάς είναι κοινωνικό αγαθό που δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια. Ο αθλητισμός είναι παιδεία, φιλοσοφία και δημιουργεί συνεργασίες, ομαδικότητα, ομοιογένεια και πλάθει ισχυρούς χαρακτήρες, ιδιαίτερα σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή, την οποία περνά η χώρα μας. Με σχέδιο και προγραμματισμό ολοκληρώνουμε ημιτελή αθλητικά έργα σε όλη τη Θεσσαλία και βελτιώνουμε τις υπάρχουσες αθλητικές εγκαταστάσεις, για να δώσουμε στους πολίτες μια διέξοδο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και για να προστατεύσουμε τους νέους μας από τις επικίνδυνες ατραπούς της ζωής».

Αντικείμενο του έργου είναι οι εργασίες συντήρησης αθλητικών εγκαταστάσεων στο νομό Τρικάλων. Προβλέπονται εργασίες συντήρησης και βελτίωσης γηπέδων και λοιπών αθλητικών εγκαταστάσεων. Η μελέτη  του έργου συντάχθηκε από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, η οποία διενήργησε και τη διαδικασία δημοπράτησης του έργου και θα επιβλέψει και την κατασκευή του.




Total
0
Shares
Previous Article

Διημερίδα για το διακρατικό Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας MED 2014-2020 “BLUEMED”

Next Article

Στρατηγική Προώθησης και Προβολής της Περιφέρειας Θεσσαλίας για το 2017