Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στη Λευκάδα δοκιμάζεται το Σάββατο ο Α.Σ.Καρδίτσας

Στη μακρινή Λευκάδα δοκιμάζεται το Σάββατο ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ

Με πίστη στις δυνάμεις του ο Α.Σ.Κ.

Ένα από τα πιο απαιτητικά και δύσκολα ματς, έχει μπροστά του ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, που το Σάββατο στις 5 μ.μ. αντιμετωπίζει στη Λευκάδα την τοπική Δόξα, για την 14η αγωνιστική της Α2 Εθνικής. Μια δύσκολη αναμέτρηση, αφού ο Α.Σ.Κ. έχει να αντιμετωπίσει εκτός έδρας μια από τις πιο ισχυρές ομάδες της κατηγορίας, με παράδοση και επιτυχίες στο ελληνικό μπάσκετ.

Η ομάδα της Λευκάδας, προέρχεται από την παρθενική της παρουσία στη Basket League, στην οποία δεν κατάφερε να παραμείνει και επέστρεψε στην Α2 Εθνική, κατηγορία στην οποία έχει πολύχρονη παρουσία και επιτυχίες. Το συγκρότημα του κ.Κατωπόδη, είναι από τα πιο έμπειρα στην κατηγορία, διαθέτοντας παίκτες με πολύ σημαντική παρουσία στο ελληνικό μπάσκετ. Ο πρώην διεθνής γκαρντ Δημήτρης Τσαλδάρης, οι πλέι μέικερ Νίκος Λιακόπουλος και Βαγγέλης Τζόλος, οι φόργουορντ Αγγελόπουλος, Ράπτης, Πετρόπουλος, Μπέμπης, Καλαμπάκας, ο Σέρβος σέντερ Μάρκοβιτς, έχουν όλοι τους παραστάσεις και επιτυχίες στις μεγάλες εθνικές κατηγορίες και συνθέτουν ένα υπερπλήρες ρόστερ με πολλές λύσεις σε κάθε θέση. Η Λευκάδα, βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα της κατάταξης και μέσα στο στόχο των πλέι-οφ, έχοντας διανύσει μέχρι τώρα τη σεζόν με αρκετά «πάνω» και «κάτω».

Ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ ταξιδεύει στην όμορφη Λευκάδα με στόχο να εξαντλήσει τις πιθανότητές του και να διεκδικήσει τη νίκη, κάτι που κάνει άλλωστε από το ξεκίνημα της σεζόν. Για τον Α.Σ.Κ., υπάρχει σεβασμός στη δυναμικότητα του αντιπάλου, αλλά ταυτόχρονα και πίστη για τις δυνατότητες της ομάδας. Η ψυχολογία είναι ανεβασμένη μετά την καθαρή νίκη απέναντι στον Εθνικό και οι «κυανόλευκοι» θέλουν να δείξουν στη Λευκάδα τις πραγματικές τους δυνατότητες διεκδικώντας το ροζ φύλλο αγώνα.

Γεύμα στο «Κιέριον» πριν την αναχώρηση

Η αποστολή, αναχωρεί το μεσημέρι της Παρασκευής για τη Λευκάδα. Πριν την αναχώρηση, η ομάδα θα γευματίσει στο εστιατόριο του ξενοδοχείου «Κιέριον» το οποίο βρίσκεται κοντά στον Α.Σ.Κ. και στηρίζει την προσπάθειά του. Ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση και το προσωπικό του ξενοδοχείου «Κιέριον» για την προσφορά και την υποστήριξη προς την ομάδα μας.

58b053c805beeea9e04dde1724076741 XL




Total
0
Shares
Previous Article

Πρόγραμμα ενίσχυσης επιχειρήσεων και συνεταιρισμών

Next Article

O John Fields στα Τρίκαλα BC Aries