Στη γειτονιά των αγγέλων ο Οξυώτης Κώστας Σ. Βασιλός

 Ένας ιδιαίτερα αγαπητός Οξυώτης, ο Κώστας Σ. Βασιλός έφυγε αιφνίδια από τη ζωή το απόγευμα της Κυριακής, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος την σύζυγό του Γραμματούλα, τα παιδιά του Σωτήρη, Νίκο, Φωτεινή και Ελένη , τα εγγόνια του και τους απανταχού Οξυώτες.

 Γέννημα θρέμα της Οξυάς, υπηρέτησε με σθένος και αφοσίωση την Ελληνική Αστυνομία και μετά τη συνταξιοδότησή αφιέρωσε τη ζωή του, όχι μόνο στην λατρεμένη του οικογένεια, αλλά και στην ιδιαίτερη πατρίδα του που είχε πάντα στην καρδιά του.

 Προσφέροντας με αγάπη και ανιδιοτέλεια, πάντα για το καλό του τόπου του, ο Κώστας Βασιλός υπήρξε Αντιπρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Οξυάς για μια τετραετία, Πρόεδρος του  Συλλόγου Απανταχού Οξυωτών Αγίου Δημητρίου για έξι χρόνια, αφήνοντας πίσω του τεράστιο έργο και ιεροψάλτης στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημήτριου Οξυάς. Επιπλέον, είχε αναπτύξει ένα πλέγμα συνεργασίας με συλλόγους αποδήμων Αργιθεατών.

 Όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο που διακρίνονταν για το ήθος, την ειλικρίνεια, την καλοσύνη, τον εκρηκτικό του χαρακτήρα, τα μεγάλα αποθέματα ευαισθησίας και απέραντης αγάπης για τον συνάνθρωπο.

 Η εξόδιος ακολουθία του Κώστα Βασιλού θα γίνει την Τετάρτη 10/03 και ώρα 13:00 στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Οξυάς.

Καλό του ταξίδι!
Total
2
Shares
Previous Article

Επανεκκίνηση για  γυμνάσια και λύκεια μέχρι τέλος Μαρτίου – Τι γίνεται με την εστίαση

Next Article

Μήνυμα Γιώργου Κωτσού για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας


Total
2
Share