Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στη φάση της υλοποίησης 2 έργα για το ΤΕΙ Θεσσαλίας

Στη φάση της υλοποίησης 2 έργα για το ΤΕΙ Θεσσαλίας συνολικού προϋπολογισμού 290.721,42 ευρώ

Στη φάση της υλοποίησης μπαίνουν δυο έργα για το ΤΕΙ Θεσσαλίας συνολικού προϋπολογισμού 290.721,42 ευρώ καθώς σύντομα αναμένεται η υπογραφή της σύμβασης κατασκευής των έργων τα οποία αφορούν:

1. «ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΑΠΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΕΣΗΣ ΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΑΛΕΞΙΚΕΡΑΥΝΟ», προϋπολογισμού 150.192,80 ευρώ,

2. «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ, ΕΡΓΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ “ΝΕΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ (ΠΟΙΜΝΙΟΣΤΑΣΙΟ – ΒΟΥΣΤΑΣΙΟ – ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΕΙΟ) ΤΟΥ Τ.Ε.Ι. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ”», προϋπολογισμού 140.528,62 ευρώ.

Όπως ανέφερε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός: «Μέσω του ΕΣΠΑ στηρίζουμε στην πράξη την τριτοβάθμια εκπαίδευση στη Θεσσαλία. Ακολουθώντας τον στρατηγικό σχεδιασμό που έχουμε χαράξει για τον τομέα της παιδείας, ενισχύουμε τις υποδομές των εκπαιδευτικών τμημάτων του ΤΕΙ Θεσσαλίας δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες ώστε οι καθηγητές και οι διδασκόμενοι να έχουν στη διάθεσή τους υποδομές υψηλών προδιαγραφών, οπού θα πραγματοποιείται έρευνα και διδασκαλία αναβαθμισμένου επιπέδου»




Total
0
Shares
Previous Article

Υποβολή αιτήσεων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας

Next Article

Δήλωση Τσιάρα για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης