Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΣΘΕΒ: Εκπαίδευση στελεχών για το Ψηφιακό Marketing

sbeth seminario

 Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών πραγματοποίησε χθες (4.3.2020) σεμινάριο με θέμα: «Digital marketing crash course», στις εγκαταστάσεις του Συνδέσμου.

 Οι εκπαιδευόμενοι ενημερώθηκαν για τους τρόπους προώθησης των προϊόντων τους μέσω των εργαλείων του digital marketing και των social media καθώς και πόσο σημαντική είναι η σωστή χρήση τους στην εποχή μας.

 Αποτελούν πλέον τα κυριότερα μέσα διαφήμισης και η αξιοποίησή τους μπορεί να μεγιστοποιήσει τα κέρδη της κάθε επιχείρησης. Μια στρατηγική digital marketing αποτελείται από ένα λεπτομερές σχέδιο για το πώς μπορεί η επιχείρηση να αξιοποιήσει τα διάφορα κανάλια του digital marketing για να πετύχει τους επιχειρηματικούς της στόχους.

 Ο κύριος στόχος του SEO είναι να βοηθήσει έναν ιστότοπο να κατατάσσεται υψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης και να αποκτά οργανική επισκεψιμότητα από τις μηχανές αναζήτηση τόνισε ο εισηγητής του προγράμματος κ. Οικονομίδης .

 Το σεμινάριο παρακολούθησαν στελέχη θεσσαλικών επιχειρήσεων που ασχολούνται με το στρατηγικό και το digital marketing.

 Το τμήμα εκπαίδευσης του ΣΘΕΒ  προγραμματίζει σειρά  προγραμμάτων που στόχο έχουν να συνδράμουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό και την προσαρμογή των επιχειρήσεων στα νέα δεδομένα.


Α.Π. 53, 5/3/2020 11:38 πμ

Πληροφορίες: 2410555507




Total
0
Shares
Previous Article
ask ksd basket Karditsa1 slide

Το Φίλιππο Βέροιας αντιμετωπίζει το Σάββατο (5 μ.μ.) ο Α.Σ.Κ. στο νέο κλειστό

Next Article
papastergiou kede slide

Πρωτοβουλία ΚΕΔΕ και επιστολή Δημάρχων για το μεταναστευτικό στους αδελφοποιημένους Δήμους του εξωτερικού

Related Posts

Απαλλαγή ΕΝΦΙΑ για τους κατοίκους των χωριών που έχουν πληγεί ολοκληρωτικά
Διαβάστε περισσότερα

Απαλλαγή ΕΝΦΙΑ για τους κατοίκους των χωριών που έχουν πληγεί ολοκληρωτικά ζήτησε με ερώτηση του προς τον υπουργό Οικονομικών ο Βουλευτής Καρδίτσας Γιώργος Κωτσός

ο αντίκτυπος αυτής της καταστροφής έχει επηρεάσει την κοινωνική και οικονομική ζωή του τόπου
Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος σε Πορτή και Κανάλια του Δήμου Μουζακίου
Διαβάστε περισσότερα

Διακοπή ηλεκτροδότησης αύριο Κυριακή 21/4 σε όλο το Δήμο Μουζακίου – Σε όλη τη δυτική και ανατολική Αργιθέα και σε περιοχές της Καρδίτσας

Διακοπή ηλεκτροδότησης αύριο Κυριακή 21/4 σε όλο το Δήμο Μουζακίου και σε όλη τη δυτική και ανατολική Αργιθέα από 06:00 έως 08:00