Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στενή συνεργασία Δήμου Καρδίτσας και ΤΟΕΒ Ταυρωπού

Με το δήμαρχο  κ. Β. Τσιάκο ,   συναντήθηκε η Διοίκηση του ΤΟΕΒ
tsiakos toev tauropou

Το Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκο επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης το Δ.Σ του ΤΟΕΒ Ταυρωπού, με αφορμή της ανάληψη θητείας της νέας Δημοτικής Αρχής.

Το Δ.Σ. δια του προέδρου του κ. Αθ. Μαρκινού ευχήθηκε καλή θητεία στο Δήμαρχο και τη νέα δημοτική αρχή και υπογράμμισε ότι η συνεργασία μεταξύ ΤΟΕΒ και Δήμου θα είναι άριστη. “Είχαμε πολύ καλή συνεργασία και από το αξίωμα του Αντιπεριφερειάρχη που κατείχατε μέχρι πρόσφατα και είμαστε βέβαιοι ότι η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί και από το αξίωμα του Δημάρχου” τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρκινός. “Η συνεργασία είναι δεδομένη, έρχεται από τη θητεία μου στην Αντιπεριφέρεια και φυσικά θα συνεχιστεί με εξαιρετικές συνθήκες και από τη θέση του Δημάρχου Καρδίτσας” απάντησε ο Δήμαρχος.

Ακόμη ο κ. Τσιάκος έπλεξε το εγκώμιο της διοίκησης του ΤΟΕΒ καθώς όπως είπε το έργο τους στο χώρο της άρδευσης είναι μετρήσιμο και πολύ θετικό και για το λόγο αυτό αξίζουν συγχαρητήρια. Στη συνέχεια οι δύο πλευρές συζήτησαν ειδικότερα θέματα συνεργασίας όπως ο καθαρισμός αρδευτικών και αποστραγγιστικών καναλιών, η συντήρηση της αγροτικής οδοποιίας που ανήκει  στην ευθύνη του Δήμου και φυσικά ζητήματα που αφορούν στη διαχείριση των νερών. Ειδικά για το τελευταίο θέμα της άρδευσης  οι εκπρόσωποι του ΤΟΕΒ αλλά και ο Δήμαρχος υπογράμμισαν, ότι τα προηγούμενα χρόνια όταν ο κ. Τσιάκος κατείχε το αξίωμα του αντιπεριφερειάρχη, υπήρξε άριστη συνεργασία και με τη βοήθεια  των καιρικών συνθηκών τα αποτελέσματα για τους αρδευτές υπήρξαν άριστα.

Ακόμη συζήτηση έγινε και για τα πρόχειρα φράγματα που στήνονται κάθε χρόνο με στόχο τη συγκράτηση νερών με την διοίκηση του ΤΟΕΒ να επισημαίνει ότι υπάρχει μελέτη που μπορεί να επικαιροποιηθεί και να αξιοποιηθεί. Ακόμη από την πλευρά του Δημάρχου δόθηκε η διαβεβαίωση απαντώντας σε σχετικό αίτημα του ΤΟΕΒ ότι θα εξεταστεί η δυνατότητα συνεργασίας και στο επίπεδο μηχανικού εξοπλισμού.

Επίσης η διοίκηση του ΤΟΕΒ συνεχάρη το δήμαρχο για την απόφαση του να ανασυστήσει τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας που κατάργησε η προηγούμενη δημοτική αρχή καθώς η Καρδίτσα είναι μια αγροτική περιοχή. Τέλος η συνάντηση έκλεισε με δέσμευση και από τις δύο πλευρές για συνεχή και αγαστή συνεργασία.




Total
0
Shares
Previous Article
facebook

Εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις απάτης μέσω διαδικτύου σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών

Next Article
panos mulonas

Και στα Τρίκαλα η 13η Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα