Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στελεχώνεται το Περιφερειακό Ιατρείο Ρεντίνας

Στελεχώνεται το Περιφερειακό Ιατρείο Ρεντίνας

Στελεχώνεται το Περιφερειακό Ιατρείο Ρεντίνας

«Μέσα  από τις ενέργειες και παρεμβάσεις μας στοχεύουμε στην ικανοποίηση δεδομένων αναγκών στον κρίσιμο τομέα της Υγείας», τονίζει η αντιδήμαρχος Σοφάδων κ. Θώμη Καφάση – Δεδιλιάρη

Με ιατρούς – οπλίτες θητείας στελεχώνονται πολυδύναμα περιφερειακά ιατρεία, περιφερειακά ιατρεία και κέντρα υγείας μεταξύ αυτών και το Περιφερειακό Ιατρείο Ρεντίνας.

Έτσι δρομολογείται λύση σε ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής.

Βασικό μέλημα της Δημοτικής Αρχής Σοφάδων αποτελεί η ορθή λειτουργία των περιφερειακών ιατρείων και του Κ. Υ. Σοφάδων, ώστε να εξυπηρετούνται άριστα όλοι οι συνδημότες. Για το λόγο αυτό, υπήρξαν σχετικές παρεμβάσεις προς όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες για την επιτακτική ανάγκη στελέχωσης του Περιφερειακού Ιατρείου Ρεντίνας.

Όπως επισήμανε η Αντιδήμαρχος Σοφάδων κ Θώμη Καφάση – Δεδιλιάρη η παραπάνω εξέλιξη αποτελεί πολύ σημαντική απόφαση για την ορθή λειτουργία του ΚΥ και την εξυπηρέτηση των πολιτών. Σε δήλωσή της τονίζει:

kafasi th«Η αναβάθμιση της Υγείας στο Δήμο Σοφάδων αποτελεί πρώτη μας προτεραιότητα. Μέσα από τις ενέργειες και παρεμβάσεις μας στοχεύουμε στην ικανοποίηση δεδομένων αναγκών στον κρίσιμο τομέα της Υγείας. Η ανακοίνωση της στελέχωσης του ιατρείου Ρεντίνας είναι μια σημαντικότατη εξέλιξη για την οποία είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι, ενώ γίνονται προσπάθειες για την κάλυψη κάθε κενού στον τομέα της υγείας στο Δήμο μας, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων και των αρμοδιοτήτων μας. Προχωράμε με όρους άριστης συνεργασίας με τα αρμόδια υπουργεία, ώστε να καταφέρουμε να δώσουμε αυτό που αξίζει  σε κάθε πολίτη του Δήμου Σοφάδων»




Total
0
Shares
Previous Article
syriza anemogenitries 2

O Σύριζα - Προοδευτική Συμμαχία στον Τύμπανο Αργιθέας Αγράφων για τις Ανεμογεννήτριες

Next Article
Tsiaras kostas

Κ. Τσιάρας: να καταβληθούν άμεσα οι αποζημιώσεις στους πληγέντες αγρότες του νομού

Related Posts