Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στέφανος Τσιτσιπάς:Προκρίθηκε στα προημιτελικά του Queen’s.

Στους «16» του Madrid Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς

O Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 2-1 σετ του Ζερεμί Σαρντί και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Queen’s.

Ανεβάζοντας την απόδοση του όσο περνούσε η ώρα ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή και να βρεθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης, κάμπτοντας τη σθεναρή αντίσταση του 32χρονου Γάλλου.

Ο Σαρντί πήρε το πρώτο σετ με 6-4, παίζοντας σε ορισμένες περιπτώσεις πολύ ωραίο τένις που του έδωσαν την ευκαιρία να κατακτήσει τους κρίσιμους πόντους.

Ο Έλληνας τενίστας ανέβασε σημαντικά την απόδοση του στο δεύτερο σετ με αποκορύφωμα το παιχνίδι του στο tie-break, στο οποίο ο Σαρντί δεν κατάφερε να πάρει ούτε έναν πόντο.

Στο τρίτο σετ ο Τσιτσιπάς έδειξε να μετατρέπει την κατάκτηση του σε εύκολη διαδικασία, ωστόσο ο Σαρντί επιβεβαίωσε ότι η εμπειρία παραμένει μια πολύ σημαντική παράμετρος στον αθλητισμό. Κατάφερε να στείλει το σετ στο tie-break, όπου και πάλι ο Τσιτσιπάς επικράτησε, λιγότερα εύκολα αυτή τη φορά, με 7-4.

Θυμίζουμε ότι αυτή ήταν η δεύτερη πρόκριση μέσα στην ημέρα για τον Έλληνα τενίστα, καθώς το πρωί είχε ολοκληρώσει εκείνη απέναντι στον Έντμουντ.

Την Παρασκευή θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Κύργιος – Αλιασίμ, σε έναν πολλά υποσχόμενο αγώνα, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος του.

Κarditsapress



Total
0
Shares
Previous Article
Σ.Π.ΟΡ.Τ.,Παχτουρνιάσκα,Αθαμανικά όρη

Σ.Π.ΟΡ.Τ. Χαλάζι στην Παχτουρνιάσκα

Next Article
Dimarxeio Plastira mouzakinews 860

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λίμνης Πλαστήρα

Related Posts

Papakostas Dimitris metalio
Διαβάστε περισσότερα

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης Ο Δημήτρης Παπακώστας από…