Σταθερή και ελπιδοφόρα η αγωνιστική πορεία για τον Μοτοσυκλετιστικό Σύλλογο Μαυρομματίου – Δήμου  Μουζακίου.

msm ilias souliotis

Σταθερή και ελπιδοφόρα  η αγωνιστική πορεία για τον Μοτοσυκλετιστικό Σύλλογο Μαυρομματίου – Δήμου  Μουζακίου.

Στον 2ο  αγώνα scramble  Πρωταθλήματος Κεντρικής  Ελλάδος, που διεξήχθη στο χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας Πισοδερίου στην Φλώρινα την Κυριακή 11/7/2021, συνέχισε  δυναμικά  την αγωνιστική εμφάνιση,  σε έναν πολύ απαιτητικό αγώνα, με πολύ υψηλά ανεβασμένο το αγωνιστικό επίπεδο, με πολλούς και καταξιωμένους αθλητές στο χώρο της μοτοσυκλέτας.

Ο Μ.Σ.Μ.  με  την συμμετοχή 2 αθλητών έδωσε πολύ σκληρή μάχη σε ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό αγωνιστικό τερέν.

Ο αθλητής μας που  κατέλαβε την παρακάτω θέση είναι:

1.ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ Χρήστος, κατηγορία S-EXPERT.

Επάξια κατέκτησε  την  3η θέση ο αθλητής μας Χρήστος Παπαθεοδώρου οδηγώντας με σθένος, μαχητικότητα και πάθος,  έχοντας αστείρευτα ψυχικά και σωματικά αποθέματα.

2.ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ Ηλίας, κατηγορία S-JUNIOR,

Ατυχείς συγκυρίες για τον αθλητή μας Ηλία Σουλιώτη αφού  μετά από πτώση, είχε ως αποτέλεσμα να στερηθεί μια πιθανή ακόμη διάκριση για τον σύλλογό μας.

Ο Μ.Σ.Μ  θα αξιολογεί πάντα θετικά την σκληρή προσπάθεια των Αθλητών.

Ο Μ.Σ.Μ  θα ασκεί έντονη και σκληρή  αυτοκριτική, συνεχίζοντας σταθερά το δυναμικό του έργο, με αξιοπρέπεια, αγάπη και πάθος για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, θέτοντας  πάντα  εφικτούς  μελλοντικούς στόχους.

Συγχαρητήρια στους αθλητές μας για την επιτυχία, την εξαιρετική – αξιοπρεπή εμφάνιση και προσπάθειά τους.

Συγχαρητήρια στην διοργανώτρια λέσχη Μ.Ο.Φ (Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Φλώρινας) και όλους όσους συνέβαλαν για την διεξαγωγή  αυτού του εξαιρετικού  αγώνα στο μαγευτικό χιονοδρομικό κέντρο της Βίγλας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους οικονομικούς μας χορηγούς, για την έμπρακτη στήριξη και βοήθεια τους, τους χορηγούς επικοινωνίας και όλους-ες  εσάς για το έκδηλο ενδιαφέρον σας  και την αγάπη που δείχνετε για την αγωνιστική πορεία του Σωματείου.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Μουζακίου κ. Στάθη Θεοφάνη, για την έμπρακτη συμπαράσταση του και το ενδιαφέρον σε αυτή  την δραστηριότητα του συλλόγου μας.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Κυριακή 3 Οκτωβρίου  εδώ στον Δήμο μας, για τον 3ο  αγώνα scramble Πρωταθλήματος Κεντρικής Ελλάδας, όπου θα διοργανώσει το αθλητικό σωματείο μας, με συνδιοργανωτή τον Δήμο Μουζακίου, θέλοντας να τιμήσει τον Ήρωα της Επανάστασης Γεώργιο Καραϊσκάκη, την γενέτειρα του αλλά και όλο τον Δήμο Μουζακίου, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης.

Μαυρομμάτι 13/ 7/2021

Με  εκτίμηση

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος του Μ.Σ.Μ.

Δουμανάς  Νέστωρ


ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ
Total
22
Shares