Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στα έργα των οδών Σανδράκη και Καραμανλή ο Περιφερειάρχης

Τις εργασίες στις υπό κατασκευή οδούς Σανδράκη και Καραμανλή επιθεώρησε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Δύο σημαντικά οδικά έργα για τη Λάρισα τα οποία βρίσκονται στη φάση της υλοποίησης επιθεώρησε το πρωί της Τετάρτης ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός.

Ο κ. Αγοραστός είδε από κοντά την πρόοδο στην οδό Σανδράκη, η οποία είναι θέμα ημερών πλέον να παραδοθεί πλήρης στην κυκλοφορία, αλλά και τις εργασίες στη λεωφόρο Καραμανλή, για την οποία η Περιφέρεια πιέζει την κατασκευάστρια εταιρεία προκειμένου να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

Σε δηλώσεις ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας τόνισε τα εξής: «Το πρωί επισκεφθήκαμε δύο έργα, αυτό της οδού Σανδράκη όπου οι εργασίες πάνε αρκετά ικανοποιητικά. Ολοκληρώνεται ο κυκλικός κόμβος που κάναμε γιατί νομίζουμε πως σε αντίθεση με τα φανάρια, οι κόμβοι συμβάλουν στην άμβλυνση του κυκλοφοριακού προβλήματος αλλά και μειώνουν το κόστος συντήρησης, αυξάνοντας παράλληλα την ασφάλεια διέλευσης.

Το δεύτερο έργο που είδαμε, ήταν αυτό της οδού Καραμανλή όπου έχουμε ολοκληρώσει περίπου το 50% του φυσικού αντικειμένου, το πιο δύσκολο, γιατί είχαμε να κάνουμε με οργανισμούς κοινής ωφέλειας όπως η ΔΕΥΑΛ, η ΔΕΗ, το φυσικό αέριο και άλλα δίκτυα που έπρεπε να μετατοπιστούν. Αυτά έχουν ολοκληρωθεί και τώρα πιέζουμε την κατασκευάστρια εταιρεία να επιταχύνει και να ολοκληρωθεί το έργο μέχρι τέλος του χρόνου αν είναι δυνατόν. Θέλουμε γρήγορα να δώσουμε στην κυκλοφορία αυτό το έργο, μέχρι τέλος του χρόνου, γιατί μέχρι τότε πληρώνει και το ΕΣΠΑ.»




Total
0
Shares
Previous Article

Ανακοίνωση προγράμματος εξετάσεων των χειριστών μηχανημάτων έργου

Next Article

Καϊμακτσαλάν. Το Βερντέν των Βαλκανίων

Related Posts

Περιφέρεια Θεσσαλίας - Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας: Στο χάρτη της κακοκαιρίας και η Θεσσαλία
Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Λαρισαίων: Επιδείνωση καιρικών φαινομένων αναμένεται από σήμερα Παρασκευή – Οδηγίες προστασίας

ο Δήμος Λαρισαίων εφιστά την προσοχή των συμπολιτών μας και τους καλεί να ακολουθούν τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας