Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στα  167.860.500 ευρώ το Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Θεσσαλίας για το 2022

Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Στα  167.860.500 ευρώ το Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Θεσσαλίας για το 2022

Στα 167.860.500 ευρώ διαμορφώνεται ο προϋπολογισμός του Τεχνικού Προγράμματος της Περιφέρειας Θεσσαλίας για το έτος 2022,  που εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου. Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει 451 έργα, κατανεμημένα σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Θεσσαλίας, για τις υποδομές, το περιβάλλον, την αντιπλημμυρική προστασία, την ύδρευση, την αποχέτευση, τον πρωτογενή τομέα, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, τον τουρισμό, τη ενίσχυση τους δημόσιου συστήματος υγείας, την ενεργειακή αναβάθμιση δημοσίων κτιρίων, τις αστικές αναπλάσεις, τον αποχιονισμό.

«Ανάπτυξη για όλους και θέσεις εργασίας είναι οι μεγαλύτερες προκλήσεις της μετά Covid -19 εποχής. Διαχειριζόμαστε με τον καλύτερο τρόπο και το τελευταίο ευρώ του φορολογούμενου πολίτη και αξιοποιούμε κάθε διαθέσιμο χρηματοδοτικό εργαλείο για έργα και δράσεις ουσίας με προστιθέμενη αξία για τις τοπικές κοινωνίες και την πραγματική οικονομία. Με εξωστρέφεια,  συνεργασίες και συνέργειες  το Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας για το 2022 ανέρχεται σε 167,8 εκατ. ευρώ. Τα έργα μας κινούν την Περιφέρεια Θεσσαλίας, δίνουν πνοή στην οικονομία, προσφέρουν θέσεις εργασίας, μας πηγαίνουν όλους μαζί μπροστά» τόνισε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Θεσσαλίας




Total
0
Shares
Previous Article
ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Η περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας να κατασκευάσει γρήγορα νέα ασφαλή γέφυρα Αργύρη - Βατσουνιάς Καρδίτσας - ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: Σταματήστε τις διαρκείς παρατάσεις των έργων και δώστε λύσεις στα προβλήματα των ορεινών χωριών της Καρδίτσας - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Όχι στην εγκατάσταση 19 ανεμογεννητριών επιχειρηματικού ομίλου σε δασώδη περιοχή NATURA του Μαυροβουνίου - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Να ανανεωθούν οι συμβάσεις όλων των εργαζομένων στη δομή προσφύγων και μεταναστών του Κουτσόχερου - ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: Να παρθούν τώρα μέτρα προστασίας του λαού και της περιουσίας του από τον κίνδυνο νέων πλημμυρών - Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας: Ο υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στην Π.Ε Λάρισας - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Όχι στις νέες αυξήσεις στα διόδια - Να καταργηθούν σε όλους τους δρόμους - Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας: Οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Θεσσαλίας στην Π.Ε Καρδίτσας - Η Λαική Συσπείρωση για το «γάμο» ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Κουρέτα - Η «Λαική Συσπείρωση» Θεσσαλίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο για την φονική πυρκαγιά στη Μαγνησία - Παρεμβάσεις και Ανακοινώσεις της Λαικής Συσπείρωσης Θεσσαλίας για την Π.Ε Καρδίτσας Η Λαική Συσπείρωση δεν νομιμοποιεί την απαράδεκτη διαδικασία της κατεπείγουσας και διά περιφοράς συνεδρίαση του ΠΣ Θεσσαλίας - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Να διοριστεί άμεσα μόνιμος γιατρός στο Περιφερειακό Ιατρείο Βραγκιανών - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Πρόταση ψηφίσματος στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας για τους καλλιτέχνες - Λαική Συσπείρωση: Όχι στον εθνικισμό και στον αλυτρωτισμό - Πρόταση ψηφίσματος για την προστασία των δικαιωμάτων των ΑΜεΑ - Η Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας χαιρετίζει την απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων στην Τράπεζα Πειραιώς - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Κάτω τα χέρια από την κυριακάτικη αργία - Επερώτηση για τον δρόμο Ελασσόνας - Κοζάνης και την παράκαμψη Ελασσόνας - Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας

Εγκρίθηκε η πρόταση ψηφίσματος της Λαικής Συσπείρωσης από το ΠΣ Θεσσαλίας για τους εργαζόμενους της e-food

Next Article
Τάσος Τσιαπλές

Τοποθέτηση Τάσου Τσιαπλέ στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας για το τεχνικό πρόγραμμα 2022