Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Σπύρος Κουρτεσιώτης: Κρίνομαι καθημερινά από τους Δημότες και όχι από τη δική σας εμπάθεια – Απάντηση στην Δημ. Σύμβουλο Α. Κολοκύθα

kourtesiotis spyros

Σπύρος Κουρτεσιώτης: Κρίνομαι καθημερινά από τους Δημότες και όχι από τη δική σας εμπάθεια – Απάντηση στην Δημ. Σύμβουλο Α. Κολοκύθα

Κρίνομαι καθημερινά από τους Δημότες και όχι από τη δική σας εμπάθεια

Απάντηση του αντιδημάρχου πρασίνου κ. Σπύρου Κουρτεσιώτη στην Δημ. Σύμβουλο Α. Κολοκύθα

κα Κολοκύθα

γράψατε ένα άρθρο και θεωρείτε τον εαυτό σας ευτυχή, διατυπώνοντας αήθη και συκοφαντικά σχόλια εις βάρος μου. Αυτά όμως σας τα επιστρέφω γιατί ταιριάζουν με σας.

– Για τους περισσότερους Καρδιτσιώτες είστε η Άλκηστη Κολοκύθα η γνωστή…30 χρόνια τώρα ρυπαίνετε τον τόπο ποικιλοτρόπως. Και όσον αφορά το Δήμο δεν έχετε να επιδείξετε κάτι το ιδιαίτερο, γι αυτό και οι πολίτες σας κατέταξαν στο 28%, κρίνοντας από την ανεπάρκεια και την ανικανότητά σας.

– Ήσασταν και είστε μια ετερόφωτη εμπαθής κατά τα άλλα, που άγεται και φέρεται, όχι για το συμφέρον της πόλης και των πολιτών, αλλά υποκινούμενη από διάφορες σκοπιμότητες. Η εμπάθεια σας στο πρόσωπό μου είναι ολοφάνερη. Όμως αλίμονο εάν ένας αντιδήμαρχος άκουγε ένα άτομο σαν εσάς και παραιτούνταν για χάρη του. Το έργο μου θα το κρίνουν οι πολίτες των οποίων η γνώμη κατά την άποψή μου, έχει τη μεγαλύτερη βαρύτητα από τη δική σας που είναι φανερά εμπαθής.

– Το πρόβλημά σας απ’ ότι φαίνεται είναι πολύ μεγάλο. Εσείς και οι φίλοι σας πρέπει να γνωρίζετε ότι οι εποχές έχουν αλλάξει ανεπιστρεπτί. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση χρειάζεται ανθρώπους που έχουν όρεξη και όραμα να πράξουν έργο και μέσα σ’ αυτούς συγκαταλέγομαι κι εγώ. Οι πολίτες το γνωρίζουν. Το γνωρίζετε νομίζω κι εσείς αλλά τι να κάνουμε δεν σας βγαίνει.

Μετράτε το μπόι σας στον ίσκιο το απόγευμα, καλά θα κάνετε να το μετράτε το μεσημέρι.

Ο κατήφορος για σας δεν έχει τελειωμό.

Σπύρος Κουρτεσιώτης

Αντιδήμαρχος Πρασίνου Δήμου Καρδίτσας




Total
0
Shares
Previous Article
Rapid tests: Αποτελέσματα ελέγχων στη Θεσσαλία - Πέμπτη 11.08.22 - Rapid tests: Το πρόγραμμα

Σοφάδες: Αρνητικά τα rapid tests της Δευτέρας - Την Πέμπτη 27/5 νέοι δειγματοληπτικοί έλεγχοι

Next Article
Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Καρδίτσας

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας σε άπορους συνδημότες μας

Related Posts