Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Σπουδαίο φιλικό στα Χάνια με τον Ολυμπιακό

 

Θετικά μηνύματα των αθλητών της Δήμητρας Απόλλων 

Το πρώτο φιλικό ματς της νέας σεζόν έτυχε να είναι ένα από τα πιο σημαντικά για την Δήμητρα Απόλλων αφού αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό (Κ17) στα Χάνια , μετά από τιμητική πρόσκληση του ΟΣΦΠ , ο οποίος έδωσε το πρώτο επίσημο φιλικό του στα πλαίσια της προετοιμασίας του με τη Δήμητρα Απόλλων. Ο αγώνας διεξήχθη στα γήπεδα του Ξενοδοχείου ”ΜΑΝΘΟΣ” στην πανέμορφη περιοχή του Πηλίου και σε υψόμετρο 1200 μ. Και παρά το γεγονός  ότι οι αθλητές της Δήμητρας βρίσκονται ακόμα στο μεταβατικό στάδιο και είχαν να αντιμετωπίσουν ένα πανίσχυρο αντίπαλο , έδωσαν υψηλά δείγματα γραφής , ήταν άκρως ανταγωνιστικοί , δέχτηκαν τα συγχαρητήρια των αντιπάλων και ανανέωσαν το ραντεβού των αγώνων στο Ρέντη όπου για μια ακόμη φορά προσκλήθηκε η Ακαδημία της Δήμητρας . Ο Ολυμπιακός ήταν ο τελικό νικητής της αναμέτρησης με σκορ 2-0 , αλλά όλοι χάρηκαν το παιχνίδι , βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα και οι προπονητές του ΟΣΦΠ (Θέος – Ιμπαγάσα – Τοπολίατης) συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις για θέματα που φυσικά  άπτονται του ποδοσφαίρου και ειδικότερα στις αναπτυξιακές ηλικίες με τους υπεύθυνους της Δήμητρα Απόλλων.

Η επίσημη έναρξη της προετοιμασίας για τη Δήμητρα Απόλλων θα γίνει την Πέμπτη 16/8 και ώρα 18:00 στις εγκαταστάσεις Μπαλκούρα στην οποία θα συμμετέχουν οι παίχτες της περασμένης σεζόν συν τους γεννηθέντες του 2003 (παιδικό). Τα δύο παιδικά τμήματα 2004 και 2005 θα συγκεντρωθούν την Τετάρτη 22 Αυγούστου και ώρα 18:00 στη Μπαλκούρα για μίνι προετοιμασία ενώ η επίσημη έναρξη της  Ακαδημίας έχει οριστεί για τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου.

Η Δήμητρα Απόλλων ευχαριστεί για την προσφορά τους στο σύλλογο τους αθλητές: Γκουλιώνη (Μετέωρα) – Καλαμαρά (Νεοχώρι) – Λαφαζάνη (Αγναντερό) και εύχεται κάθε μελλοντική επιτυχία.




Total
0
Shares
Previous Article

Το Σάββατο 11 Αυγούστου οι αγώνες δρόμου «ΚΟΡΗ» - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018

Next Article

Εξιχνιάσθηκαν τέσσερις περιπτώσεις εξαπάτησης πολιτών στη Λάρισα