Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κορονοϊός: Οι Times γράφουν ότι κατά 90% θα αναβληθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες

tokyo

Σύμφωνα με δημοσίευμα των “Times” που επικαλείται Βρετανούς αξιωματούχους οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο θα αναβληθούν κατά 90% λόγω του κορονοϊού.

Τα σενάρια που υπάρχουν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι πολλά και θα αυξάνονται μέρα με την μέρα, αφού η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή φαίνεται αποφασισμένη να περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή για να δει τι θα κάνει.

Για την ακρίβεια όλα δείχνουν ότι θα περιμένει μέχρι και τις 26 Μαΐου όταν είναι και η τελευταία ημέρα που μπορεί να πάρει τη σχετική απόφαση.

Βέβαια, οι “Times” επικαλούμενοι Βρετανούς αξιωματούχους και προπονητές των Εθνικών Ολυμπιακών Ομάδων της Αγγλίας τονίζει ότι κατά 90% θα αναβληθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

Στο δημοσίευμα τονίζεται πως οι χρόνοι πιέζουν τη ΔΟΕ και πως άπαντες θεωρούν ότι ο κορωνοϊός έχει προκαλέσει μεγάλες δυσκολίες στην προετοιμασία των αθλητών, αλλά και στην πρόκρισή τους.

Είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι στιγμής έχει κριθεί μόλις το 57% των Ολυμπιακών προκρίσεων και κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει με το υπόλοιπο 43%. Η μαζική αναβολή προ Ολυμπιακών τουρνουά και αγώνων που μετρούν στην Ολυμπιακή πρόκριση έχει δημιουργήσει σημαντικό πρόβλημα στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Την ίδια ώρα υπάρχουν πολλοί αθλητές οι οποίοι συμφωνούν με την άποψη της Κατερίνας Στεφανίδη ότι η συγκεκριμένη αναποφασιστικότητα της ΔΟΕ βάζει σε κίνδυνο τους αθλητές.

Πηγή: sport24.gr




Total
0
Shares
Previous Article
dialogismos111 1

Tέσσερις Καρδιτσιώτες στο γκρουπ που ταξίδεψε στην Τουρκία για...διαλογισμό

Next Article
mpala1

Οι ποδοσφαιρικές ομάδες με τη μεγαλύτερη αξία σε εκατομμύρια!