Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

SOS από τον Ιατρικό Σύλλογο Καρδίτσας για τον κορονοϊό: «Η Θεσσαλία φλέγεται»

Ιατρικός Σύλλογος Καρδίτσας: Οδηγίες και μέτρα προστασίας για τον καύσωνα Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Ιατρικό Σύλλογο Καρδίτσας - Ιατρικός Σύλλογος Καρδίτσας - Ιατρικός Σύλλογος Καρδίτσας: Αποτελέσματα εκλογών

 Η πανδημία στη χώρα μας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Τις τελευταίες μέρες παρατηρείται ραγδαία  αύξηση των κρουσμάτων, σπάζοντας καθημερινά το ρεκόρ από περιοχή σε περιοχή. Η Θεσσαλία φλέγεται και σταδιακά το κύμα καταλαμβάνει και το νομό μας .

 Η προσέλευση των ασθενών στα ιδιωτικά ιατρεία, κέντρα υγείας και ειδικότερα στο νοσοκομείο μας συνεχώς αυξάνεται . Το ιατρικό προσωπικό της χώρας δίνει τη μάχη. Το σύστημα υγείας δοκιμάζεται .Οι νοσοκομειακοί ιατροί για άλλη μια φορά σηκώνουν ένα τεράστιο βάρος στην πλάτη τους .

 Βρισκόμαστε πάλι μπροστά σε μια δοκιμασία και τα μοναδικά μας όπλα είναι η τήρηση των μέτρων και ο εμβολιασμός .

Χρειάζεται άμεσα ενίσχυση και θωράκιση του συστήματος υγείας με ιατρούς, προσωπικό και εξοπλισμό .Το νοσοκομείο μας πρέπει να οχυρωθεί, διοικητικά αλλά όπως πολλές φορές αναφέραμε και ζητήσαμε να ενισχυθεί με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και κυρίως με ειδικότητες που σχετίζονται άμεσα με την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Πρέπει όλοι παρόλο που κουραστήκαμε να παραμείνουμε προσεκτικοί, να τηρούμε τα μέτρα και  να ακολουθήσουμε το πρόγραμμα εμβολιασμού .

 Κάνουμε έκκληση προς κάθε κατεύθυνση. Πρέπει  να στηρίξουμε το προσωπικό των δομών υγείας, οι  πολίτες ακολουθώντας τους κανόνες και τα μέτρα του υπουργείου. Το υπουργείο ενισχύοντας το προσωπικό και τον εξοπλισμό στις  δομές υγείας .

Το ΔΣ του ιατρικού συλλόγου Καρδίτσας θέλει να εκφράσει την συμπαράσταση του στον συνάδελφο διευθυντή της Α’ Κλινικής COVID-19 του Γενικού Νοσοκομείου της Λάρισας ,που κατέρρευσε από την κούραση , μετά από μια εξαντλητική εφημερία και στο πρόσωπο αυτού όλους τους συναδέλφους που μένουν όρθιοι ατέλειωτες ώρες παλεύοντας κάτω από αντίξοες συνθήκες .

Ας τους βοηθήσουμε .

 Μένουμε προσεκτικοί!

Εμβολιαζόμαστε!

Προστατεύουμε τον εαυτό μας !

Παίρνουμε τη ζωή μας πίσω!!!




Total
0
Shares
Previous Article
Αναγέννηση Καρδίτσας

Ευχές από τον ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας προς την Αναγέννηση Καρδίτσας

Next Article
gavras ask

Έτοιμος για τον Φίλιππο Βέροιας ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας