Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Σωκράτης Βασιλάκος: Έγκλημα η αποσιώπηση του ρόλου του ανοσοποιητικού μας συστήματος

vasilakos sokratis

ΕΓΚΛΗΜΑ Η ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Η άλλη άποψη ειδικών για κορονοϊό και εμβόλια 

Γράφει ο Σωκράτης Βασιλάκος*

Α΄ΜΕΡΟΣ:

Σήμερα οι πολίτες σε παγκόσμιο επίπεδο θα έλεγα, βιώνουν μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Το επίσημο κράτος προσπαθεί με κάθε μέσο να επιβάλει στους πολίτες την άποψή της σχετικά με το εμβόλιο, να τον εξαναγκάσει δηλαδή να το κάνει παρά τις αντιρρήσεις τόσο του ίδιου όσο και πλειάδας έγκριτων επιστημόνων της άλλης άποψης. Και ενώ η έρευνα για τα εμβόλια συνεχίζεται,  έχουν γραφεί αρκετά, σχετικά με τις παρενέργειες και την επικινδυνότητά τους. Το σημαντικότερο είναι ότι, οι περισσότερες αντενδείξεις δεν έχουν ανακοινωθεί ή έχουν ανακοινωθεί και αποσιωπούνται. Μπροστά σε αυτή την κατάσταση ο κόσμος έχει διαμοιραστεί σε τρεις κατηγορίες: Στην πρώτη είναι εκείνοι που αβίαστα σπεύδουν για το εμβόλιο, στη δεύτερη εκείνοι που βρίσκονται  σε κατάσταση συνειδησιακής και νοητικής μέθης για το πιο είναι σωστό και πιο λάθος και η τρίτη που ανοιχτά τάσσεται κατά των εμβολίων. Παρόλα αυτά, η πλύση εγκεφάλου υπέρ της χρήσης εμβολίων συνεχίζεται από ειδικούς και μη, χωρίς να δίνεται βήμα στον αντίλογο, στην διαφορετική, στην αντίθετη άποψη. Το επίσημο κράτος, χρησιμοποιώντας κάθε μέσο, επενδύει στο φόβο και στον τρόμο, με στόχο να κάνει εμβόλιο και ο τελευταίος πολίτης ενώ οι ειδικοί της άλλης άποψης επισημαίνουν την οργανωμένη και συνειδητή προσπάθεια των κρατών σε παγκόσμιο επίπεδο με στόχο να πετύχουν εξοντωτικό πλήγμα στην ανθρωπότητα μέσα από τα εμβόλια.

Οι ελληνικές κυβερνήσεις από χρόνια τώρα έχουν ως αγαπημένη τους τακτική το αποφασίζουμε και διατάζουμε μέσω της μονόπλευρης ενημέρωσης του λαού: Για την ένταξή μας σε ΝΑΤΟ, ΕΟΚ, Ε.Ε. Ευρωζώνη και τόσα άλλα, ποτέ δεν ρωτήθηκε ο λαός. Και όταν στις 5-7-15 ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. ΤΣΙΠΡΑΣ πραγματοποίησαν δημοψήφισμα με αποτέλεσμα 61,31 υπέρ του όχι (όχι στη συμφωνία που κατέθεσαν οι εταίροι μας), ο κ. Τσίπρας έγραψε το αποτέλεσμα αυτό στα παλιά του υποδήματα, αποδείχνοντας έτσι ο ίδιος και  η ΑΡΙΣΤΕΡΗ του!!! Κυβέρνηση το μεγαλείο της υποκρισίας τους. Δεν αποδέχθηκαν το δημοψήφισμα τραγωδία, γιατί το αποτέλεσμα δεν βοήθησε στο στημένο παιχνίδι με τους εταίρους. Ας σημειωθεί ότι το δημοψήφισμα ήταν το πρώτο από το 1974 και το μοναδικό στην σύγχρονη ελληνική ιστορία που δεν αφορούσε στη μορφή του πολιτεύματος.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΟΜΟΣΙΑ ΣΙΩΠΗΣ

Επικρατεί μια παγκόσμια συνομωσία σιωπής για το ρόλο του Ανοσοποιητικού Συστήματος (Α.Σ.) στην αντιμετώπιση του κορονοϊού, αλλά και κάθε άλλου εισβολέα στον ανθρώπινο οργανισμό (μικροβίων, μυκήτων, βακτηρίων, παρασίτων, ιών κλπ). Και ενώ λοιπόν, ο ακρογωνιαίος λίθος για την αποτελεσματική αντιμετώπιση το κορονοϊού και κάθε άλλου είδους εισβολέα είναι η ενίσχυση του Α.Σ., όμως η επίσημη ιατρική κοινότητα και το επίσημο κράτος (σχεδόν σε όλες τις χώρες) περιορίζονται στο να μας προτείνουν ασπιρίνες ως μέτρα αντιμετώπισης του κορονοϊού, δηλαδή τη χρήση διπλής και τριπλής μάσκας, την τήρηση αποστάσεων (αυτό καταστρατηγείται στα μέσα μαζικής μεταφοράς προς δόξαν της ασυνέπειας και των αντιφάσεων), το πλύσιμο των χεριών, την απολύμανση χώρων και αντικειμένων κ.ά. τα οποία σύμφωνα με τους ειδικούς της άλλη άποψης, αποδείχθηκαν αναποτελεσματικά, αλλά και επικίνδυνα για την υγεία μας. Για την αντιμετώπιση του κορονοϊού και το ρόλο του Α.Σ. είχα γράψει στις τοπικές εφημερίδες και με ανάρτηση στο διαδίκτυο, δύο άρθρα Μάρτη και Απρίλη του 2020, τα οποία  αξίζει να διαβάσετε, αναζητώντας τα  στην ιστοσελίδα μου www.sokratisvasilakos.gr Εκεί θα βρείτε και τους λόγους για τους οποίους επικρατεί παγκόσμια σιωπή.

Ο γερμανός καθηγητής, Φερδινάδος Χοφφ γράφει σχετικά:

«Ο οργανισμός είναι εις θέσιν να υπερνικήση πολλάς νόσους δια μόνον των φυσικών αυτού αμυντικών δυνάμεων, άνευ της επεμβάσεως του ιατρού. Το γεγονός ότι δεν νοσούμεν πάντοτε παρά τους πολλούς κινδύνους εις τους οποίους διαρκώς εκτιθέμεθα, οφείλεται προφανώς εις τας φυσικάς αμυντικάς δυνάμεις του οργανισμού.»

Σχετικά με το ρόλο του Ανοσοποιητικού Συστήματος (Α.Σ.) παραθέτω γνώμες κάποιων ελλήνων επαγγελματιών υγείας οι οποίες έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον:

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ

Ανοσοποιητικό Σύστημα – Βασικός Έλεγχος

https://athenslab.gr/exetaseis-prolipsis/anosopoiitiko-sustima-vasikos-elegxos-1443

Dr. Δημήτρης Τσουκαλάς

Πώς Μπορούμε να Ενισχύσουμε το Ανοσοποιητικό μας.

https://www.drtsoukalas.com/immune-system-vitamin-d-insulin-su-315.html

Ελευθέριος Γεωργακόπουλος

Νευροφυσιολόγος | Μοριακός Βιολόγος | Γενετιστής

Τι Ορίζουμε Ανοσοποιητικό Σύστημα και πως ενισχύετε

https://dregeorgakopoulos.gr/ti-orizoyme-anosopoiitiko-systima/

Στο αυριανό φύλλο το Β΄ΜΕΡΟΣ: Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΕΙΔΙΚΩΝ

* Ο Σωκράτης Βασιλάκος είναι γεωπόνος, βοτανολόγος, υγιεινιστής, οικολόγος, βιοκαλλιεργητής, συγγραφέας και τριτοετής φοιτητής στο τμήμα Διαιτολογίας – Διατροφής




Total
0
Shares
Previous Article
rapid dimarxeio Mouzakiou

Δήμος Μουζακίου: Σήμερα Δευτέρα 24.05 rapid tests στο Μουζάκι

Next Article
plintirio kadon karditsa

Καρδίτσα: Παρελήφθη από την υπηρεσία καθαριότητας το δεύτερο πλυντήριο κάδων

Related Posts

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”