Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Σοφία Τόλια: “Κυβέρνηση του μαύρου, του ροζ και του κίτρινου!!!”

Της Σοφίας Τόλια, Δικηγόρου, Προέδρου του Δ.Σ. Δ. Μουζακίου, Μέλους της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας


Η πρόσφατη διαπόμπευση ανώτατου δικαστικού λειτουργού του Συμβουλίου της Επικρατείας από την φιλοκυβερνητική εφημερίδα «ΑΥΓΗ», μέσω της δημοσιοποίησης αυστηρά προσωπικών του δεδομένων, καταδεικνύει τον κυνισμό και την αντιδημοκρατική στάση της Κυβέρνησης απέναντι σε θεσμούς και δικαιοσύνη.

Με περισσό θράσος και άνευ προηγουμένου εκβιαστική συμπεριφορά η Κυβέρνηση, στην προσπάθειά της να ασκήσει επιρροή στους δικαστές που συμμετέχουν στη διάσκεψη του Σ.τ.Ε για τις τηλεοπτικές άδειες, επιστράτευσε φτηνούς τακτικισμούς και νοσηρές πρακτικές, ώστε να πετύχει το στόχο της, καταστρατηγώντας και το ίδιο το Σύνταγμα! Το τελευταίο κατοχυρώνει ρητά και κατηγορηματικά την προστασία της ιδιωτικής ζωής, περιγράφοντάς τη ως απαραβίαστη σφαίρα.

Είναι αδιανόητο στη χώρα της Δημοκρατίας και του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων να εντοπίζονται τέτοιου είδους φαινόμενα, που προσβάλλουν την ανθρώπινη προσωπικότητα και στη συγκεκριμένη περίπτωση και το κύρος ενός ανώτατου λειτουργού! Πολύ δε περισσότερο, όταν ανάλογα φαινόμενα στο παρελθόν (υπόθεση Γαβριήλ Σακελλαρίδη) βίωσε και δικαίως καταδίκασε ο ΣΥΡΙΖΑ τότε, μιας και σπιλώθηκε με χυδαίο τρόπο η προσωπικότητα ενός νέου ανθρώπου.

Είναι τουλάχιστον υποκριτικό από την πλευρά της Κυβέρνησης να μην καταδικάζει τέτοια φαινόμενα και να αφήνει να νοηθεί ότι τα ανέχεται ή τα υποκινεί, προκειμένου να επηρεάσει ή να επιβληθεί στη δικαστική εξουσία.

Η λασπολογία, ο δημόσιος ευτελισμός προσωπικοτήτων, η παραβίαση αυτονόητων συνταγματικών διατάξεων δεν συνάδουν με το πνεύμα της δημοκρατίας, ούτε με τα ιδεώδη που εξέφραζε η Αριστερά πριν έρθει στην εξουσία. Για μια ακόμη φορά οι μάσκες πέφτουν και το περιβόητο και χιλιοειπωμένο ηθικό πλεονέκτημά της αποκαθηλώνεται.

Έτσι λοιπόν, μετά το μαύρο που απειλεί την ενημέρωση, ήρθε το ροζ και το κίτρινο στον τύπο!

Επικίνδυνος συνδυασμός χρωμάτων για τη δημοκρατία και την ελευθερία!

Οι πολίτες, οι συλλογικοί φορείς, τα κόμματα οφείλουν να υψώνουν στεντόρεια φωνή διαμαρτυρίας, να αντιστέκονται και να καταδικάζουν τέτοια ακραία και άθλια φαινόμενα!
Total
0
Shares
Προηγούμενο άρθρο

Η Δημοτική Χορωδία Τρικάλων στην ΕΡΑ Θεσσαλίας και στο Τρίτο Πρόγραμμα

Επόμενο άρθρο

Καθαρισμός στην περιοχή του Αγίου Νικολάου από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Μουζακιου