Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Σοφάδες: Σύλληψη 62χρονου με 430 λαθραία πακέτα τσιγάρων

 

Σοφάδες: Σύλληψη ατόμου για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη χθες (17-07-2018) το πρωί στους Σοφάδες, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, ένας 62χρονος, διότι κατελήφθη να κατέχει (430) πακέτα τσιγάρων, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης, καθώς και το χρηματικό ποσό των (255) ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν.

Μαγνησία: Σύλληψη ατόμου για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη, χθες (17-07-2018) τις πρώτες πρωινές στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Βόλου, ένας 47χρονος, διότι κατελήφθη να κατέχει ποσότητα φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης, συνολικού βάρους (17) γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Βόλος: Σύλληψη φυγόποινου

Συνελήφθη, χθες (17-07-2018) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 35χρονος, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για παράβαση του νόμου περί όπλων, με ποινή φυλάκισης εννέα μηνών.

Μαγνησία: Συνελήφθη ένα άτομο στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, κατηγορούμενο για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών 

Κατασχέθηκε πάνω από (1) κιλό κάνναβης

Συνελήφθη, χθες (17-07-2018) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ένας 27χρονος, κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, ο 27χρονος είχε αποκρύψει μέσα σε θαμνώδη περιοχή μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα κάνναβης, βάρους (1) κιλού και (24) γραμμαρίων, η οποία βρέθηκε και κατασχέθηκε.

Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

kannavimagnisia




Total
0
Shares
Previous Article

Κ. Τσιάρας: Η ΝΔ είναι ξεκάθαρα εναντίον της συμφωνίας με την πΓΔΜ

Next Article

Απάντηση φορέων για το Αιολικό πάρκο Δρακότρυπας

Related Posts