Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΣΟΑ ΦΩΚΙΑΝΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Υψηλές επιδόσεις για τους αθλητές μας κάτω των 16 ετών στην Εαρινή Αναπτυξιακή Ημερίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης

fokianos earini

ΣΟΑ ΦΩΚΙΑΝΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Υψηλές επιδόσεις για τους αθλητές μας κάτω των 16 ετών στην Εαρινή Αναπτυξιακή Ημερίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης

Υψηλές επιδόσεις στο πρώτο τεστ για την φετινή χρονιά στον ανοιχτό στίβο πέτυχαν οι νεαροί αθλητές του Φωκιανού στα πλαίσια της προετοιμασίας τους εν όψη των διασυλλογικών αγώνων.

Στο άλμα σε ύψος για μια ακόμη φορά ο σύλλογος κέρδισε τις πρώτες θέσεις και στα αγόρια και στα κορίτσια. Ο νεαρός αθλητής μας Γκαλημάνας Στέφανος ήταν πρώτος στο με επίδοση 1.64μ . Με την επίδοση αυτή προκρίνεται στον πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ16 για την φετινή χρονιά αλλά και απέδειξε πολύ νωρίς ότι είναι έτοιμος για μεγαλύτερα άλματα.

Η Βασιλική Κατσιγιαννοπούλου κέρδισε ευκολά με 1.55μ και στην ουσία ο αγώνας για αυτήν ήταν μια χαλαρή προπόνηση. Η Βασιλική έχει την καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα στην κατηγορία της αυτή τη στιγμή με 1.65μ που πέτυχε σε ημερίδα κλειστού στίβου πρόσφατα.

Η Έλενα Τσομπάνη άφησε για λίγο το ύψος και αγωνίστηκε στο τετραπλούν που είναι το δεύτερο αγώνισμα της. Με 13.23μ που είναι νέο ατομικό της ρεκόρ ήρθε δεύτερη. Η επίδοση της εξασφαλίζει την συμμετοχή της στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και στο τετραπλούν αφού στο ύψος έχει ήδη 1.60μ που είναι η δεύτερη καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα. Είναι ή μόνη αθλήτρια που τόσο νωρίς προκρίνεται σε δύο αγωνίσματα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της ηλικίας της.

Στο τετραπλού αγωνίστηκε για πρώτη φορά και η Μερώπη Φιλίππου με επίδοση 11.74μ  μακριά από το στόχο της. Είναι σίγουρο ότι η εμπειρία αυτού του αγώνα θα την βοηθήσει να κάνει επίδοση πάνω από το όριο πρόκρισης για το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Η αθλήτρια μας συγκαταλέγεται στις ελπίδες για το μέλλον  του σωματείου μας.

Τη μεγάλη ανατροπή έκανε η Στέλλα Ψαχούλα που κατέκτησε την δεύτερη θέση ανάμεσα σε τριάντα περίπου κοπέλες στο άλμα σε μήκος. Με τη μεγάλη επίδοση για την ηλικία της 5.00μ στο τέταρτο άλμα της έκανε νέο ατομικό ρεκόρ που τις δίνει το δικαίωμα να ελπίζει σε πρόκριση στο μέλλον στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Το σωματείο μας πρωταγωνιστεί στα κάθετα και οριζόντια άλματα και οι αθλητές μας θα δείξουν αυτό που μπορούν στο διασυλλογικό πρωτάθλημα της κατηγορίας τους, που θα γίνει πιθανόν στην πόλη μας στις αρχές Απριλίου.

earini hmerida thess001 earini hmerida thess002 earini hmerida thess0051 n




Total
0
Shares
Previous Article
Kileler Agorastos 2023

Όρος επιβίωσης για τη Θεσσαλία η ολοκλήρωση των έργων του Αχελώου 

Next Article
parousiasi armatoliki 1

Παρουσίαση βιβλίου του Βασίλη Πανάγου για τον Νικόλαο Στορνάρη και το Αρματολίκι του Ασπροποτάμου