Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Σκέψου – Αποφάσισε – Ψήφισε

Μετράμε πλέον αντίστροφα για την εκλογική διαδικασία ανάδειξης Επικεφαλής του Νέου Ενιαίου Πολιτικού Φορέα στον προοδευτικό χώρο.

Η ιστορία μας δείχνει τον δρόμο για το κρίσιμο και το ουσιαστικό, είναι πλέον στο χέρι μας να επίλέξουμε αν θα γίνουμε κομμάτι αυτής της ιστορίας ή απλοί παρατηρητές. Οι εκλογές της Κυριακής μας αφορούν πολύ περισσότερο απο όσο ίσως νομίζουμε, έχουμε την μοναδική ευκαιρία να κάνουμε ξανά τον προοδευτικό χώρο πρωταγωνιστή των εξελίξεων.

Να κάνουμε ένα πραγματικά ανοιχτό – συμμετοχικό κόμμα που θα δώσει πόρτα στα παλιά κομματικά συστήματα, που δεν θα ευνοεί τους κολλητούς των κολλητών. Να δημιουργήσουμε έναν πολιτικό οργανισμό ζωντανό που να εκφράζει τους πολλούς – να είναι ο γνήσιος εκφραστής της μεσαίας τάξης – όλων αυτών των αποκλεισμένων, που έχουν όνειρα και δυνατότητες που δυστυχώς τους στερούν την εξέλιξη οι στρεβλές συνθήκες μιας χώρας βυθισμένης κυρίως σε μια κρίση αξιών.

Να δημιουργήσουμε εκείνες τις συνθήκες που θα μας κάνουν να πιστέψουμε ξανά στην πολιτική που ασκείται για το κοινό καλό και ώφελος, το ξέρω είναι δύσκολο αλλα δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Αν δεν πιστέψουμε ξανά σε αξίες που μας κάνουν καλύτερους θα παραμένουμε βαλτωμένοι στο χθές χάνωντας τις όμορφες ευκαιρίες του αύριο.

Αν εσύ που διαβάζεις αυτό το κείμενο δεν συμμετέχεις στην διαδικασία της αυριανής ημέρας, θεωρώντας πως δεν σε αφόρα ή αναφωνείς έλα μωρέ το ίδιο είναι όλοι, θα έχεις βοηθήσει τους κομματικούς μηχανισμούς να επιλέξουν για σένα την ηγεσία του νέου φορέα – Η αποχή δεν είναι συμμαχός μας, ποτέ δεν ήταν, αποφάσισε εσύ για εσένα και όχι οι οργανωμένες κομματικές μειωψηφίες για εσένα.

Tα τελευταία 3,5 χρόνια ανέλαβα την ατομική μου ευθύνη απέναντι σε ένα αφιλόξενο πολιτικό σύστημα, βγηκά μπροστά για να εκφράσω την Γενιά μου – παλεύω για μια καλύτερη κοινωνία, το ξεκίνημα δεν ήταν εύκολο και ούτε τώρα είναι. Είναι όμως απλό να σπάσεις τα κλειστά συστήματα, αρκεί να συμμετέχεις –

Οι εκλογές της 12ης του Νοέμβρη μας αφορούν όλους, μπορούμε να κάνουμε την θετική έκπληξη και να δώσουμε οριστικά #PortaStoPalio

Είναι η στιγμή της τόλμης με στόχο να κάνουμε βήματα μπροστά και να ενώσουμε τα κομμάτια μιας αποπροσανατολισμένης χώρας, κάνωντας την ξανά φιλική και δίκαιη για τους πολλούς, όχι για τους λίγους.

Πιλάτος Παναγιώτης, Εκπρόσωπος της Υποψηφιότητας του Σταύρου Θεοδωράκη στον Νομό Τρικάλων.




Total
0
Shares
Previous Article

Τρίκαλα: Ο Εξολοθρευτής Άγγελος «ζωντανά» στο Δημοτικό Κινηματογράφο

Next Article

Εκδήλωση του «Δικτύου για τη μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη»