Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

«Σκαρφάλωσε» στην Α1 ΕΠΣΚ ο ΑΣ Αργιθέας!!!

anodos ASA 2019 slide

Αφού τερμάτισε πρώτος στους αγώνες των play off της Β2 ΕΠΣΚ


Αγώνες «φωτιά» που ανέδειξαν πρώτο τον ΑΣ Αργιθέας που σε έξι αγώνες συνέλεξε δεκαπέντε βαθμούς με αποτέλεσμα να μεταπηδήσει άνετα στην Α1 ΕΠΣ Καρδίτσας ακολουθώντας την πρωταθλήτρια Νεφέλη.

Το ματς με τον ΑΣ Πλαστήρας και ΑΣ Αργιθέας ήταν από την αρχή σχεδόν, προδιαγεγραμμένο, αφού από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης το σκορ άνοιξε για τον ΑΣΑ ο Κίσσας Ηλίας και καθ’ όλη τη διάρκειά του το μόνο που έκανε ο ίδιος και η ομάδα του ήταν να ελέγχει απόλυτα το παιχνίδι. Τελικό σκορ 0-1.

Ο Κόουτς του ΑΣ Αργιθέας Σάκης Παλάντζας είχε από την αρχή της σεζόν προβλέψει την σημερινή κατάληξη της ομάδας του μιας και αυτός και οι παίχτες του το είχαν πιστέψει και το επιδίωξαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κυνηγώντας το προσωπικό τους όνειρο για άνοδο της ομάδας τους στην Α1 ΕΠΣΚ. Μόνο συγκίνηση και χαρά δηλώνει και αυτός και το τιμ του, ευελπιστώντας σε ακόμα μεγαλύτερες νίκες τη νέα σεζόν.

Εμείς φυσικά από την πλευρά μας δίνουμε τα συγχαρητήρια μας σε όλους τους παράγοντες και τους παίχτες του ΑΣ Αργιθέας και ευχόμαστε η επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά να τους ανεβάσει ακόμα πιο ψηλά!!

Ιωάννα Κρίκου


Αποτελέσματα 6ης αγωνιστικής:

ΑΟ Μαγούλας – Εθνικός 4-1

Πλαστήρας – ΑΣ Αργιθέας 0-1

anodos ASA 2019 2

vathmologia asa playoff

* Σημειώσεις

Εθνικός : 1.00
Μαγούλα : 4.00
ΑΣ Αργιθέας : 2.00

karditsasport.gr




Total
0
Shares
Previous Article
ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΗΣ - ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΥΛΗΣ

Εκδηλώσεις στο Δήμο Πύλης τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο

Next Article
dimitris patas slide

Εκεί που μας χρωστούσαν, μας πήραν και το βόδι..!!

Related Posts