Σήμερα Τετάρτη 10 Μαΐου στους Αγίους Θεοδώρους η κεντρική ομιλία του Νίκου Ευθυμιάδη

Σήμερα Τετάρτη 10 Μαΐου στους Αγίους Θεοδώρους η κεντρική ομιλία του Νίκου Ευθυμιάδη

Σήμερα Τετάρτη 10 Μαΐου στους Αγίους Θεοδώρους η κεντρική ομιλία του Νίκου Ευθυμιάδη

Σήμερα Τετάρτη 10 Μαΐου στις 9.00 το βράδυ στον Μπαντά

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΚΑΜΠΟΥ

O Νίκος Ευθυμιάδης συνεχίζοντας δυναμικά τον προεκλογικό του αγώνα στο πλαίσιο των προεκλογικών του επαφών και συναντήσεων, ως υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, θα πραγματοποιήσει την κεντρική του ομιλία για τον π. Δήμο Κάμπου σήμερα Τετάρτη 10 Μαΐου 2023 στις 9 το βράδυ στους Αγίους Θεοδώρους στο κατάστημα του Μπάμπη  Μπαντά. Επίσης θα επισκεφθεί  και θα μιλήσει στην Πτελοπούλα, την Μέλισσα και τον Σταυρό.

Ο Νίκος Ευθυμιάδης σε όλες τις ομιλίες του αναφέρεται στην ανάγκη ότι το ΠΑΣΟΚ να βγει ενισχυμένο από τις Εκλογές της 21ης Μαΐου και ο ίδιος να τιμηθεί με την ψήφο των συμπολιτών του, που για τριάντα (30) περίπου χρόνια παραμένει σταθερά προσηλωμένος δίνοντας τη μάχη για την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου από πολλούς ρόλους (Τοπική Αυτοδιοίκηση, Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, Διεθνή Φεστιβάλ , Εκπαίδευση κλπ.).

Ο Νίκος Ευθυμιάδης τονίζει ότι οι άνθρωποι καταξιώνουν τους ρόλους  και η συμμετοχή του στις εθνικές εκλογές θέλει να αναδείξει την αναγκαιότητα συμμετοχής ανθρώπων της τοπικής κοινωνίας, που έχουν μια διαχρονική και πολλαπλή συμμετοχή ως Ενεργοί Πολίτες στα κοινά του τόπου, έχοντας άποψη για το μέλλον του Νομού Καρδίτσας.

Ο Νίκος Ευθυμιάδης πιστεύει ότι το ΠΑΣΟΚ θα είναι ο καθοριστικός ρυθμιστής των πολιτικών μετεκλογικών εξελίξεων στη χώρα και απαιτείται στη Βουλή να εκπροσωπούν το Νομό Καρδίτσας άτομα με αρχές και αξίες, που θα σεβαστούν και θα τιμήσουν την ψήφο των συμπολιτών.

Αναφέρεται μάλιστα στο ότι ήταν πάντα παρών χθες, είναι σήμερα, θα είναι και αύριο δίπλα στον συμπολίτη με Αγώνες για την Ανάπτυξη και την Ευημερία του τόπου.

Προσκαλεί κάθε συμπολίτισσα και συμπολίτη να συμπαραταχθεί μαζί του στον Αγώνα, τιμώντας μια μακρά διαδρομή Αγώνων και Προσφοράς για τον Τόπο και την Προοπτική του.

Zητά την ψήφο και την στήριξή του Καρδιτσιώτικου λαού πάντα σταθερά αγωνιζόμενος για την Οικονομική, Τουριστική και Πνευματική ανάπτυξη του Νομού Καρδίτσας.

Ομιλίες του Νίκου Ευθυμιάδη στον Κέδρο και το Λουτρό
Total
0
Shares