Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Σήμερα οι Καρδιτσιώτες διεκδικούν την παραμονή των ΤΕΙ

 

Εμπεδώσαμε πια στην Καρδίτσα, ότι τίποτα απ’ όσα κατακτήθηκαν στο παρελθόν δεν είναι δεδομένα.

Με βάση την σωστή αντίληψη των πραγμάτων και των καταστάσεων, όπως αυτές διαμορφώνονται από τους κυβερνώντες, επιβάλλεται να διεκδικούμε και να αγωνιζόμαστε ακόμα και για τα αυτονόητα.

Σήμερα διεκδικούμε για την δίκαιη και ισότιμη μεταχείριση του Νομού μας, όσον αφορά την ομαλή πορεία και το μέλλον των ΤΕΙ Καρδίτσας.

Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, απαξιώνει, αδικεί, υποτιμά και προσβάλει τον τόπο μας και τους Καρδιτσιώτες.

Προχώρησε η κυβέρνηση στην σύνταξη του σχεδιασμού, χωρίς να καταγράψει προτάσεις  της τοπικής κοινωνίας. Δεν λαμβάνει υπόψη της όμως, απ΄ότι φαίνεται, ούτε εκ των υστέρων, την εκφρασμένη άποψη και τα συμπεράσματα που προέκυψαν, στην πρόσφατη διευρυμένη σύσκεψη Φορέων, που πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας.

Σήμερα λοιπόν, βάσει της απόφασης που λήφθηκε στην εν λόγω σύσκεψη και με πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, προχωράμε στο πρώτο βήμα της διεκδίκησης, που είναι να ακουστεί η φωνή των ίδιων των πολιτών.

Στις  11.30’ στην Πλατεία Δικαστηρίων, όλοι μαζί Αρχές και πολίτες και ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων, εκφράζουμε τη διαμαρτυρία μας και την αγανάκτησή μας και ζητάμε την παραμονή, των καταξιωμένων Τμημάτων ΤΕΙ της πόλης μας και την δημιουργία έδρας Πανεπιστημιακής Σχολής.

Γιατί η Καρδίτσα το αξίζει και το δικαιούται.

Η συμμετοχή μας να είναι μεγάλη και η φωνή μας δυνατή, για να ακουστεί μέχρι το Μαξίμου και το Υπουργείο Παιδείας.

ΑΣΗΜΙΝΑ ΣΚΟΝΔΡΑ

πρ. Βουλευτής ΝΔ Καρδίτσα




Total
0
Shares
Previous Article

Ξεκινούν τα έργα του Εξοικονομώ ΙΙ

Next Article

Μηνιαίος απολογισμός στα θέματα Οδικής Ασφάλειας

Related Posts