Σημαντικές παρεμβάσεις του Δήμου Καρδίτσας στο Αμπελικό

Σημαντικές παρεμβάσεις του Δήμου Καρδίτσας στο Αμπελικό

 

Στην ικανοποίηση ενός πάγιου αιτήματος των κατοίκων του Αμπελικού προχώρησε τις τελευταίες ημέρες ο Δήμος Καρδίτσας πραγματοποιώντας εργασίες επέκτασης του δικτύου φωτισμού προς κτηνοτροφικές μονάδες επιλύοντας ένα σημαντικό πρόβλημα που αντιμετώπιζαν.

Ταυτόχρονα εκτελέστηκαν εργασίες κατασκευής τοιχίων αντιστήριξης σε σημεία του οδικού δικτύου της Τοπικής Κοινότητας που είχαν καταστεί προβληματικά από έντονα καιρικά φαινόμενα, ενώ είχε προηγηθεί η ασφαλτόστρωση του μεγαλύτερου τμήματος του κεντρικού δρόμου, η ολοκλήρωση του οποίου αναμένεται να γίνει με νέα εργολαβία το επόμενο διάστημα.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας του Δήμου μας κ. Κων/νος Ξυλομένος και η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος αρμόδια για την Δημοτική Ενότητα Ιτάμου κ. Άλκηστη Κολοκύθα πραγματοποίησαν αυτοψία στο χώρο των εργασιών συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Αμπελικού κ. Αναστάσιο Αθανασίου, ο οποίος τους ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον που επέδειξε η Δημοτική Αρχή για την υλοποίηση σημαντικών έργων και παρεμβάσεων στο χωριό που βελτιώνουν τη ζωή των κατοίκων του.

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Αμπελικού
Αναστάσιος Αθανασίου

ampelikokarditsas2
Total
0
Shares
Previous Article
2000 led αλλάζουν τον φωτισμό της Καρδίτσας

2000 led αλλάζουν τον φωτισμό της Καρδίτσας

Next Article
Δύο συλλήψεις στα Τρίκαλα για ναρκωτικά

Δύο συλλήψεις στα Τρίκαλα για ναρκωτικά


Total
0
Share