Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Σεμινάριο Ψηφιακών Δεξιοτήτων από την Google και το Δήμο Καρδίτσας

για τουριστικές επιχειρήσεις
Σεμινάριο Ψηφιακών Δεξιοτήτων από την Google και το Δήμο Καρδίτσας

 

Την Πέμπτη 7 Μαρτίου στις 5.30 μ.μ. στην αίθουσα της ΠΕΔ

Σεμινάριο Ψηφιακών Δεξιοτήτων για τουριστικές επιχειρήσεις

Συνδιοργανώνεται από την πρωτοβουλία “Google Grow Greek Tourism Online” της Google και τον Δήμο Καρδίτσας

Εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα: “Ψηφιακές Δεξιότητες για τουριστικές επιχειρήσεις”, διοργανώνεται την Πέμπτη 7 Μαρτίου στις 5.30-7.30μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων ΠΕΔ Καρδίτσας, Μεγ. Αλεξάνδρου 34, 1ος όροφος από την πρωτοβουλία «Grow Greek Tourism Online» της Google σε συνεργασία με τον Δήμο Καρδίτσας.

Μέσα από τo σεμινάριο, οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για επιτυχημένα παραδείγματα ψηφιακού μάρκετινγκ, καθώς και για τη χρήση βασικών διαδικτυακών εργαλείων για την προώθηση της επιχείρησής τους όλο το χρόνο, όπως η διαμόρφωση μιας ιστοσελίδας φιλικής προς όλες τις συσκευές,  η παρουσία τους σε ψηφιακούς τοπικούς καταλόγους, η χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης, κλπ.

Η πρωτοβουλία «Grow Greek Tourism Online» της Google πραγματοποιεί τόσο κατ’ ιδίαν συναντήσεις, όσο και ομαδικά σεμινάρια σε ψηφιακές δεξιότητες σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, με στόχο την ενίσχυση της ψηφιακής παρουσίας των επιχειρήσεων του νησιού όλο το χρόνο. Η πρωτοβουλία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης και εντάσσεται στις δράσεις της Εθνικής Συμμαχίας για την Ενίσχυση των Ψηφιακών Δεξιοτήτων και της Εργασίας στην Ελλάδα.

Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε πώς μπορείτε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο και τα δωρεάν εργαλεία που είναι διαθέσιμα, δηλώστε συμμετοχή στο g.co/greektourism-thessalia , καθώς  λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το g.co/greektourism  ή στείλτε e-mail στο thessalia@ggto.gr.

Δήμος Καρδίτσας – Γραφείο Τύπου




Total
0
Shares
Previous Article
BhnmAABNODHcAAAAABJRU5ErkJggg==

Το Οικολογικό Κίνημα Μουζακιώτικης Αλληλεγγύης στηρίζει τον Λάμπρο Γιώτη

Next Article
Ο δίσκος της Φαιστού και η Θεσσαλία «συναντώνται» στα Τρίκαλα

Ο δίσκος της Φαιστού και η Θεσσαλία «συναντώνται» στα Τρίκαλα