Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Σεμινάριο παροχής Α’ Βοηθειών στο Δροσερό του Δήμου Πύλης

Σεμινάριο παροχής Α' Βοηθειών στο Δροσερό του Δήμου Πύλης

Σεμινάριο παροχής Α’ Βοηθειών στο Δροσερό του Δήμου Πύλης

Ισχυρό και μαζικό παρόν έδωσαν την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου οι κάτοικοι του Δροσερού του Δήμου Πύλης, στο δωρεάν σεμινάριο του θεματικού κύκλου «Παροχή Πρώτων Βοηθειών – ΚΑΡΠΑ  και Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (AED)».

Σεμινάριο παροχής Α' Βοηθειών στο Δροσερό του Δήμου Πύλης

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας & Αλληλεγγύης  του Δήμου Πύλης, σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Δροσερού και το ΕΚΑΒ Θεσσαλίας/παράρτημα Τρικάλων, οργάνωσαν και υλοποίησαν το σεμινάριο που φιλοξενήθηκε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Κοινοτικού γραφείου Δροσερού.

Σεμινάριο παροχής Α' Βοηθειών στο Δροσερό του Δήμου Πύλης

Στους συμμετέχοντες που θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης, μετέφεραν τη γνώση οι εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ κυρίες Μπάτζιου Ιφιγένεια, Γουγά Ζωή, Παρώνη Ευαγγελία και ο κύριος Νταλούκας Αλέξανδρος.

Σεμινάριο παροχής Α' Βοηθειών στο Δροσερό του Δήμου Πύλης

Μετά το τέλος της εκπαίδευσης η Πρόεδρος της Τ. Κ. Δροσερού κυρία Γεροβασίλη Βασιλική και ο Πρόεδρος του τοπικού Λαογραφικού Συλλόγου και συγγραφέας κύριος Νταλούκας Παναγιώτης, προσέφεραν στην Αντιδήμαρχο και τους εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ από ένα βιβλίο που αναφέρεται στην ιστορία του Δροσερού.

Σεμινάριο παροχής Α' Βοηθειών στο Δροσερό του Δήμου Πύλης

Σε δήλωσή της η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας & Αλληλεγγύης κ. Χαρά Καλιώρα στάθηκε στην μαζικότητα της προσέλευσης των ενδιαφερομένων, εξήρε την επιθυμία τους ώστε μέσω της γνώσης να είναι χρήσιμοι και υπεύθυνοι για τους συνανθρώπους τους και ευχαρίστησε την Πρόεδρο της Τ.Κ. Δροσερού κα  Γεροβασίλη Βασιλική για την άψογη συνεργασία. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στους εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας/παράρτημα Τρικάλων για το χάρισμα της μετάδοσης της γνώσης που τους διακρίνει και τέλος δεν παρέλειψε να τονίσει τη σημασία των δωρεάν σεμιναρίων και το μήνυμα που εξάγεται από αυτά, πως «η γνώση στην παροχή πρώτων βοηθειών σώζει θύματα υπό κατάρρευση και είναι ιδιαίτερα σημαντική».

Σεμινάριο παροχής Α' Βοηθειών στο Δροσερό του Δήμου Πύλης
Total
0
Shares
Προηγούμενο άρθρο
Ανοιχτή Επιστολή: Να αφεθούν απερίσπαστα τα στελέχη της ΔΤΕ Καρδίτσας για έργα οδικής ασφάλειας - Συντήρησης Δρόμων - Σταθερό οικονομικό όφελος έχουν οι οικιακοί καταναλωτές στις περιοχές εγκατάστασης αιολικών πάρκων - Όψιμοι πανηγυρισμοί για Φράγμα-Λίμνη Σμοκόβου! Για το φράγμα Μεσοχώρας Τρικάλων - του Μουζακίου και της Συκιάς Καρδίτσας: ΟΥΔΕΝ - Έργα Μεταφοράς νερών Αχελώου: Η μόνη λύση για την Θεσσαλία για αποτροπή Σαχαροποίησης κάμπου και απογείωση ορεινής Αργιθέας !!! - «Κλείδωσε» η χρηματοδότηση για άσφαλτο στα Ρόγκια - Όρια Ν. Ευρυτανίας και Στέγαστρο Μ. Σκάλα - Οι νέοι Κοινοτάρχες ας μεριμνήσουν για οδοντιατρική περίθαλψη παιδιών - γυναικών - υπερηλίκων - Τακτική Συγκοινωνία στα Ορεινά: Πότε το ΔΣ ΚΤΕΛ Καρδίτσας - Η αρμόδια Αντιπεριφέρεια και η Δημοτική Αρχή Αργιθέας θα απαντήσουν; - Η 8η Μαρτίου Παγκόσμια Ημέρα για τις Γυναίκες δεν θα γιορταστεί φέτος - 80 ημέρες έως 31-12-23: Πώς θα πορευθεί η πληγωμένη Θεσσαλία χωρίς ισχυρή περιφερειακή ηγεσία; - Η Θεσσαλία ξανά στο προσκήνιο - Ισότιμος Εταίρος στο Σχέδιο Ανασυγκρότησης - Ανθεκτικότητας! - Δ. Παπακώστας: Οι ελεύθεροι Θεσσαλοί δεν πείθονται από απερχόμενο περιφερειάρχη - Κυριακή ψηφίζουν αλλαγή - νέα αρχή! - Θεσσαλία: Θέλουμε πρόοδο - ασφάλεια και νέα Ηγεσία στην Περιφέρεια με Γνώση - Ενότητα - Η κάλπη περιφερειακών αιρετών κρύβει εκπλήξεις στις 8-10-23 για το μέλλον της Θεσσαλίας & Θεσσαλών! - Δημήτρης Παπακώστας: Αναμόρφωση συστήματος Διακυβέρνησης Δήμων - Περιφερειών - «Θέατρο παραλόγου» με τη γέφυρα «Αργύρη» - Σωστά ενεργεί το Υπουργείο Υποδομών: Σύγχρονη Γέφυρα ΤΩΡΑ στον άξονα προς Άρτα - όχι πτυσσόμενη προσωρινή Μπέλευ - Δημήτρης Παπακώστας: Οι Αργιθεάτες ανά τη Θεσσαλία αξίζουν την φροντίδα και του ορεινού Δήμου Αργιθέας, της πατρίδας τους! - Έξι 24ωρα (150 ώρες) ως την e-κατάθεση ψηφοδελτίων ενόψει τοπικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023 - Στροφή κατοίκων πόλεων για διακοπές στα ορεινά! - Έργα Ασφάλτου από ΤΕΚ ΑΕ στην επαρχιακή οδό 9 «Βραγκιανά (διασταύρωση) - Β' Μάραθο - Λίμνη - ΙΜ Σπηλιάς» απαιτείται ... θαύμα!!! - Τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΝΕ Καρδίτσας εκφράζουν οι ακραίες θέσεις για έργα ΑΠΕ του ‘Υπευθύνου’ Περιβάλλοντος; - Τις πταίει; Για μη παραγωγή έργων στον ορεινό Δήμο Αργιθέας; - Περιφερειακός σύμβουλος Πλειοψηφίας αποχωρεί λόγω απαρχαιωμένου οδικού δικτύου στο Πήλιο - Δημήτρης Παπακώστας

Περιφερειακό Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ στην Λάρισα αύριο - Για ορεινή Καρδίτσα-Αργιθέα και ημιτελή παρατημένα «έργα Αχελώου» ποιες οι νέες θέσεις του;

Επόμενο άρθρο
Μίλτο Κρανιά, Χρήστο Κιτσόπουλο και Άρη Ντίνα

Τρικαλινοί μουσικοί για ακόμη μια φορά στο Λος Άντζελες