Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΣΕΑΝ Καρδίτσας: Αντικατάσταση και επιστροφή ταυτοτήτων

 

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ

Με το Φ.129/68/20138/28 Φεβ 18 έγγραφό της η ΔΕΠΑΘΑ/Τμ. Εφ. Αξκών, καλεί όλους τους ΣΕΑΝ, όπως ενημερώσουν τα μέλη τους, τα οποία δεν έχουν αλλάξει τις παλαιού τύπου ταυτότητες τους, των οποίων η ισχύς έληξε στις 19-05-2017, με νέου τύπου, να τις επιστρέψουν.

Ως εκ τούτου, ΚΑΛΟΥΜΕ όλα τα μέλη μας να ΑΛΛΑΞΟΥΝ τα παλαιά δελτία ταυτότητας τους με νέα, διαφορετικά να τα ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ στον Σύνδεσμό μας, ο οποίος και υποχρεούται βάσει του ανωτέρω εγγράφου, να τα αποστείλει μέχρι 30-09-2018 στην ΔΕΠΑΘΑ. Σε περίπτωση απώλειας, να προσκομιστεί αντίστοιχη υπεύθυνη δήλωση από τους κατόχους, διότι σύμφωνα με το άρθρο 5 της υπ΄αριθμ. Φ.493/1/157718. ΦΕΚ 1415/ 19-5-2016 προβλέπεται επιβολή κυρώσεων.

Ήδη μας έχει αποσταλεί από την ΔΕΠΑΘΑ ονομαστική κατάσταση μελών που υποχρεούνται να παραδώσουν τις παλαιές ταυτότητες ή με υπεύθυνη δήλωση να δηλώσουν την απώλειά τους.

Υπενθυμίζουμε ότι για να αντικατασταθούν τα ειδικά δελτία ταυτότητας Εφέδρων Αξιωματικών με νέου τύπου, χρειάζεται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης, πιστοποιητικό τύπου Α – εκδίδεται μέσω Κ.Ε.Π.- και 2 έγχρωμες φωτογραφίες 3 X 3 (με πολιτική περιβολή).

Παρακαλούμε όπως επισκέπτεστε το site του Συνδέσμου -όπου θα ενημερώνεστε για τις δράσεις, όπως επίσης να αποστέλλεται τις προτάσεις σας στην διεύθυνση email: seankarditsas@yahoo.gr

Ο Πρόεδρος
ΝΤΕΝΗΣΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 2441020508-6972390904
Ο Γραμματέας
ΠΑΓΟΥΡΤΖΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ 6972262609



Total
0
Shares
Previous Article

5η Ποδηλατοβόλτα Μελισσοχωρίου για την Εθελοντική Αιμοδοσία

Next Article

To Karditsa Earthquake Project “Σχολεία εν Δράσει” στο “SantoProtect 2018”

Related Posts

Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”