Σε ζεστό και οικογενειακό κλίμα η χοροεσπερίδα του Συλλόγου Καρδιτσιωτών Αττικής «Ο Άγιος Θωμάς»

 

Μέσα σε ζεστό και οικογενειακό κλίμα, παρά την κρύα βραδιά, πραγματοποιήθηκε η χοροεσπερίδα του Συλλόγου Καρδιτσιωτών Αττικής «Ο Άγιος Θωμάς» το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020 στην ταβέρνα «Ο Τσέλιγκας» στη Νέα Μάκρη.

Φέτος το νέο διοικητικό συμβούλιο παρουσίασε τα νέα ημερολόγια για τη νέα χρονιά με θέμα χωριά και τοπία από την Καρδίτσα.

Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε το παιδικό-εφηβικό τμήμα παραδοσιακών χορών του Συλλόγου παρουσιάζοντας χορούς από τη Θεσσαλία. Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Λάζαρος Καραούλης, ο οποίος ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους που τιμούν και στηρίζουν παραδοσιακά το σύλλογο Καρδιτσιωτών,  σύλλογος ο οποίος είναι ένα μεγάλο και αναπόσπαστο κομμάτι της τοπικής κοινωνίας, τα τελευταία 42 χρόνια. Ο Πρόεδρος στη συνέχεια ευχαρίστησε τους χορηγούς της βραδιάς (ΖΕΓΓΙΝΗ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ, ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ ΝΙΚΟΣ), τους χορηγούς των ημερολογίων και τους δωροθέτες της λαχειοφόρου αγορά που πραγματοποιήθηκε στη συνέχεια.

Το παραδοσιακό γλέντι κράτησε ως τις πρώτες πρωινές με την ορχήστρα αποτελούμενη από τους Παντιώρα, Παπαδήμα, Τσιάκαλο να παίρνουν τα εύσημα αφού έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Χαιρετισμό έστειλε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Βουλευτής ΝΔ Καρδίτσας κ.Τσιάρας Κώστας δηλώνοντας μεταξύ άλλων: «Ο μεγάλος ετήσιος χορός του Συλλόγου σας αποτελεί κάθε χρόνο το επιστέγασμα των πρωτοβουλιών και των δράσεων των Καρδιτσιωτών σε όλη την Ελλάδα. Με την πίστη ότι ο φετινός ετήσιος χορός θα έχει την επιτυχία όλων των τελευταίων ετών, εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία στην εκδήλωσή σας και παρακαλώ, όπως δεχθείτε και μεταφέρετε τις θερμότερές μου ευχές σε όλους τους παρευρισκομένους για μια καλή και δημιουργική χρονιά

Χαιρετισμό έστειλαν επίσης ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ.Κωνσταντίνος Σκρέκας, και ο Βουλευτής Μαγνησίας ΣΥΡΙΖΑ κ.Μεϊκόπουλος

Παρόν στην εκδήλωση έδωσαν οι κύριοι και κυρίες:

Ο Δήμαρχος Μαραθώνα Στέργιος Τσίρκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής Οικονομικών κ.Πέππας Νίκος, ο περιφερειακός σύμβουλος Αττικής Γιάννης Σμέρος, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Αργιθέας Στέλιος Κωφός, ο εκπρόσωπος του Δ.Σ ΤΕΤΡΑΠΟΛΙΣ Δήμου Μαραθώνα κ. Δημήτρης Αγγελής, ο Ολυμπιονίκης και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πάλης κ.Κώστας Θάνος, η Πολιτευτής Ν.Δ Αν. Αττικής Χαρά Ξάνθη, η Πρόεδρος Συλλόγου Αργίθεου Καρδίτσας κ.Ελένη Μπίνα, ο Πρόεδρος Συλλόγου Ρουμελιωτών Β.Ανατ. Αττικής κ.Κώστας Αλεξόπουλος, ο Πρόεδρος Αδελφότητας Ηπειρωτών Μαραθώνα-Νέα Μάκρης-Ραφήνα κ.Δημήτρης Βασιλείου, ο Πρόεδρος Συλλόγου Καρυάς κ.Λευτέρης Μπουκουβάλας, ο Πρόεδρος Θεσσαλών Αχαρνών κ.Κώστας Κωσιωρής, ο Πρόεδρος Σοφαδιτών Αθήνας κ.Σάκης Πασπαλάρης, ο Πρόεδρος Ανθηριωτών Αθήνας κ.Νίκος Μερεντίτης, ο συγγραφέας-ιστορικός κ.Μενέλαος Παπαδημητρίου, ο Δημοσιογράφος του katafylli.gr κ.Κώστας Τσιάκαλος.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον φωτογράφο της βραδυάς Μιχάλη Παπαδόπουλο FOTO MARATHON (Λεωφ.Μαραθώνος 55 Μαραθώνας, 2294067898) για το φωτογραφικό υλικό που μας τράβηξε.
Total
0
Shares