Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Σε Υπουργείο Υποδομών και Αντιπεριφέρεια η Παναγιώτα Βράντζα για το οδικό δίκτυο της Αργιθέας

Την Αντιπεριφέρεια Καρδίτσας επισκέφτηκε η βουλευτής του νομού Παναγιώτα Βράντζα στις 23/06/2016 και συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη κύριο Βασίλη Τσιάκο.

Το βασικό θέμα της συζήτησης αφορούσε στην ασφαλτόστρωση του του επαρχιακού δρόμου Ι.Μ. Σπηλιάς – Καρφί ο οποίος συνδέει την Ανατολική Αργιθέα με τα άλλα δυο ΔΔ του δήμου αλλά και τους όμορους νομούς.

Ο κ. Περιφερειάρχης, όντας πολύ καλός γνώστης των προβλημάτων της Αργιθέας, συμφώνησε απόλυτα με τη βουλευτή για την αναγκαιότητα του έργου και εξέθεσε τις απόψεις του για τον τρόπο προσέγγισης, ώστε η υλοποίηση να προχωρήσει ποιο σύντομα και αποτελεσματικά.

Στη συνέχεια συζητήθηκαν και άλλα θέματα που αφορούν το νομό, όπως ο οδικός άξονας Μουζακίου-Λίμνης Πλαστήρα αλλά και το μεγάλο ζήτημα της διαχείρισης των υδάτων.

Η συγκεκριμένη συνάντηση, αποτέλεσε συνέχεια της επίσκεψης της βουλευτού την περασμένη εβδομάδα (15/06/2016) στο υπουργείο υποδομών μεταφορών και δικτύων, και της συνάντησή της με τον γενικό γραμματέα κύριο Γ. Δέδε, με την ίδια ατζέντα.

Η βουλευτής εξήγησε στον γ.γ. την αναγκαιότητα του έργου, αφού ο υφιστάμενος επικίνδυνος και περιορισμένης βατότητας χωματόδρομος, εξυπηρετεί απομονωμένα χωριά και οικισμούς της Αργιθέας, συνδέει τα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου αλλά και τους νομούς Καρδίτσας – Άρτας.

Ο κύριος Δέδες κατανοώντας πλήρως την κατάσταση, δήλωσε ότι το υπουργείο προτίθεται να χρηματοδοτήσει άμεσα το έργο και σε συνεργασία με την περιφέρεια Θεσσαλίας να δρομολογηθεί η έναρξη κατασκευής, τουλάχιστον τμήματος του, το συντομότερο δυνατό.

Η επόμενη προγραμματισμένη συνάντηση της βουλευτού, για τα ίδια θέματα, θα είναι με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κύριο Κώστα Αγοραστό.

vrantza-dedes




Total
0
Shares
Previous Article

Ερώτηση βουλευτών Νέας Δημοκρατίας σχετικά με την ασφαλιστική κάλυψη του εμβολίου της Μηνιγγίτιδας Β

Next Article

Συμμετοχή του ΕΠΑ.Λ. Μουζακίου σε πρόγραμμα Erasmus+