Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Σε βίντεο ολόκληρη η εκδήλωση για τον Δημήτρη Καβράκο

.

Η μαγική βραδιά για τον Δημήτρη Καβράκο στα Τρίκαλα είναι διαθέσιμη πλέον σε όλους. Στη σελίδα του Δήμου Τρικκαίων στο youtube (https://www.youtube.com/user/DimosTrikkaion) έχει αναρτηθεί ολόκληρη η εκδήλωση απόδοσης του ονόματος του παγκόσμιου τρικαλινού βαθύφωνου στην κεντρική αίθουσα του κτηρίου του Πνευματικού Κέντρου Τρικάλων.

Στις 27 Ιανουαρίου 2018, σε μια λαμπρή τελετή, ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου είχε αναφερθεί στη γιορτή της πόλης «»για τον τρικαλινό Δημήτρη Καβράκο, για τον παγκόσμιο Δημήτρη Καβράκο. Τον άνθρωπο που ξεκίνησε από τα Τρίκαλα και κατέκτησε τις μεγαλύτερες σκηνές του κόσμου!».

Η δίωρη εκδήλωση μαγνητοσκοπήθηκε από την ομάδα των αδελφών Φλούλη και πλέον βρίσκεται διαθέσιμη σε όλους, προκειμένου να δουν ή να θυμηθούν την όμορφη αυτή βραδιά.
Το δε μουσικό τμήμα της βραδιάς εξελίχθηκε σε μια λυρική καντάδα στον μεγάλο βαθύφωνο. Με άριες και τμήματα από όπερες, η εξαίρετη Εθνική Συμφωνική ορχήστρα της ΕΡΤ υπό τον μαέστρο Μιχάλη Οικονόμου και οι παγκόσμιοι ερμηνευτές Μυρτώ Παπαθανασίου Μυρτώ Παπαθανασίου (υψίφωνος), Δημήτρης Πλατανιάς (βαρύτονος), Χριστόφορος Σταμπόγλης (βαθύφωνος),  οι τρικαλινές  Μαρία Ζώη (μεσόφωνος) και Ματίνα Τσαρουχά, ταλαντούχα νέα μονωδός με τον επίσης  ταλαντούχο Αντώνη Κορδοπάτη, πλημμύρισαν με νότες, μελωδίες και συγκίνηση το Πνευματικό κέντρο.

* Οσα έγιναν κατά την εκδήλωση, βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Δήμου Τρικκαίων (www.trikalacity.gr ) στη διεύθυνση http://trikalacity.gr/mia-trikalini-aria-gia-ton-dimitri-kavrako/

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων
Total
0
Shares
Προηγούμενο άρθρο

Σπύρος Λάππας: Απλή αναλογική και ...απλή λογική στους Ο.Τ.Α.

Επόμενο άρθρο

Σύσκεψη για την προετοιμασία του 3ου Πλαστήριου Δρόμου