Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Σε βαθύ κόκκινο η Καρδίτσα  – Τι ανοίγει και ποια τα νέα δεδομένα από Δευτέρα

Σε βαθύ κόκκινο η Καρδίτσα – Τι ανοίγει και ποια τα νέα δεδομένα από Δευτέρα

Σε βαθύ κόκκινο η Καρδίτσα  – Τι ανοίγει και ποια τα νέα δεδομένα από Δευτέρα

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλία, από αύριο Σάββατο 20/03 στις 06:00, η απαγόρευση κυκλοφορίας ισχύει ενιαία από τις 21:00 το βράδυ μέχρι το πρωί καθημερινά και τα Σαββατοκύριακα, ενώ από τη Δευτέρα ανοίγουν και πάλια κομμωτήρια και τα κέντρα περιποίησης νυχιών.

Παράλληλα, επαναλειτουργούν οι αρχαιολογικοί χώροι, με υποχρεωτική τη χρήση μάσκας και απαραίτητη η μετάβαση σε αυτά χωρίς όχημα και με αποστολή SMS (κωδικός 6). Οι ίδιοι περιορισμοί ισχύουν και για τα δημόσια πάρκα όπου υπάρχει επίσης ο περιορισμός μέχρι τρία άτομα εκτός αν πρόκειται για οικογένεια.

Όσον αφορά στις λειτουργείες στις εκκλησίες: ένας πιστός ανά 25 τ.μ. με υποχρεωτικό testing (Kυριακή Oρθοδοξίας, B’ Χαιρετισμοί και Ευαγγελισμος της Θεοτόκου). Τέλος επιτρέπεται το ψάρεμα για τους διαμένοντες σε παραθαλάσσιους δήμους με αποστολή SMS (κωδικός 6), από αύριο Σάββατο.

Σε βαθύ κόκκινο εντάσσονται οι περιφερειακές ενότητες Μυκόνου και Ζακύνθου, οι δήμοι Αμφίπολης Σερρών, Καστοριάς, Ορεστίδος Καστοριάς και Καρδίτσας. Σε ειδικό καθεστώς βρίσκεται η Λέρος μέχρι τις 26 Μαρτίου το πρωί.

Από το «βαθύ κόκκινο» βγαίνουν και εντάσσονται στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου («κόκκινο») οι εξής περιφερειακές ενότητες: Φωκίδας, Σάμου, Άρτας, Λευκάδας και ο δήμος Ρόδου.




Total
0
Shares
Previous Article
Rapid Test

Δήμος Μουζακίου: Rapid tests αύριο Σάββατο 20/03 στο Μουζάκι

Next Article
Για πρώτη φορά ο Εθνικός Ύμνος στη νοηματική γλώσσα (βίντεο)

Για πρώτη φορά ο Εθνικός Ύμνος στη νοηματική γλώσσα (βίντεο)

Related Posts