Σε πλήθος κόσμου μίλησε στην Αθήνα ο Γιώργος Κωτσός

Kwtsos periodeia panipirwtiki sinomospondia

Σε πλήθος κόσμου μίλησε στην Αθήνα ο Γιώργος Κωτσός

«Κανείς δε μένει πίσω στην ανάπτυξη της χώρας μας»

Το Πρόγραμμα Επισκέψεων του Υποψήφιου Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργου Κωτσού 15 – 16 – 17/5

Εκατοντάδες απόδημοι Καρδιτσιώτες βρέθηκαν στην προεκλογική Ομιλία του Υποψήφιου Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργου Κωτσού, που πραγματοποίησε την Κυριακή το μεσημέρι στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, όπου η μεγάλη προέλευση του κόσμου άφησε τους μισούς και παραπάνω στους διαδρόμους καθιστώντας ανέφικτη την είσοδό τους.

Τον Υποψήφιο Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας προλόγισε ο Υπουργός Τουρισμού και Υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Α’ Αθηνών κ. Βασίλης Κικίλιας ο οποίος μίλησε με τα πλέον θερμά λόγια για τον κ. Κωτσό. Επιπλέον, στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Υποψήφιος Βουλευτής της Νέας δημοκρατίας Δυτικού Τομέα Αθηνών κ. Γιάννης Λοβέρδος και ο πρώην Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Παύλος Σιούφας.

«Στόχος μας είναι η αύξηση του ΑΕΠ, μέσα από ένα στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης της εθνικής μας οικονομίας,στην επόμενη θητεία της κυβέρνησής μας. Σύμφωνα άλλωστε με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή η Ελλάδα θα είναι πρωταθλήτρια στην Ευρώπη στις επενδύσεις και στις εξαγωγές το 2023»,υπογράμμισε ο κ.Κωτσός.

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επεσήμανεότι η Ελλάδα πρέπει να δημιουργήσει ένα κλίμα φιλικό προς τις επενδύσεις, ιδίως στην καινοτομία και στην «πράσινη ανάπτυξη». Αυτό θα το πετύχουμε με μια σταθερή, αποτελεσματική  και αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ, η οποία έχει αποδείξει ότι ξέρει και μπορεί να υλοποιεί το προεκλογικό της πρόγραμμα ακόμη κι αν έχει να αντιμετωπίσει κρίσεις όπως η  μεταναστευτική, η υγειονομική, η ενεργειακή, η γεωπολιτική, η οικονομική και ηπεριβαλλοντική. Εξάλλου, η πολιτική για να είναι πραγματικά ωφέλιμη, πρέπει να ανταποκρίνεται στις αλλαγές της κοινωνίας και να προσαρμόζεται σε αυτές, με γρήγορα αντανακλαστικά όπως ακριβώς λειτουργεί η κυβέρνησή μας

Ολοκληρώνοντας, ο κ.Κωτσός δήλωσε ότι η κυβέρνησή μας επιδιώκει να αφήσει η χώρα μας πίσω της την εποχή των μνημονίων και να πάμε μπροστά. Σ’ αυτή την πορεία κανείς δε μένει πίσω. Όλοι μαζί προχωράμε στις εκλογές της 21ης Μαΐου, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνησή μας. 

Πρόγραμμα Επισκέψεων Γιώργου Κωτσού, Υποψήφιου Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Νομού Καρδίτσας

Ο Υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός θα επισκεφτεί τις κάτωθι Τοπικές Κοινότητες του Νομού Καρδίτσας:  

Δευτέρα 15/5:

Ώρα Τοπική Κοινότητα Τοποθεσία
18.30 Τοπική Κοινότητα Αγίας Τριάδος Καφενείο κ. Κωστόπουλος
19.00 Τοπική κοινότητα Καλογριαννών Καφενείο κ. Παλάσκας
19.30 Οικισμός Κόρδα Καφενείο κ. Τσιανάκας
20.00 Τοπική Κοινότητα Μαραθέας Καφενείο κ.Παπαευαγγέλου Κώστας
20.30 Τοπική Κοινότητα Πεδινού Καφενείο κ. Μπαρμπαρούσης
21.00 Τοπική Κοινότητα Προαστίου Καφενείο κ. Τσιτσιπάς

Τρίτη 16/5:

Ώρα Τοπική Κοινότητα Τοποθεσία
19.30 Τοπική Κοινότητα Μαγουλίτσης Καφενείο κ. Παπακώστας
20.00 Τοπική Κοινότητα Γελάνθης Καφενείο κ. Γκούμας
20.30 Δημοτική Κοινότητα Μαυρομματίου Κεντρική Πλατεία
21.00 Δημοτική Κοινότητα Μουζακίου Κεντρικός Πεζόδρομος “Αντώνης Βασιλείου”

 Τέταρτη 17/5:

Ώρα Τοπική Κοινότητα Τοποθεσία
19.30 Τοπική Κοινότητα Αρτεσιανού Κατάστημα κ. Νταμκαρέλος
20.30 Τοπική Κοινότητα Μασχολουρίου Καφενείο κ. Τσόγκας
21.00 Δημοτική Κοινότητα Σοφάδων Καφενείο κ. ΜπλάνηςTotal
0
Shares